Meciul Botoșani – Craiova a încins spiritele între Valeriu Iftime și Mihai Rotaru: „Nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi!” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 16

Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, i-a răspuns omologului său de Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, care a avut o declarație „acidă” la adresa antrenorului Marius Croitoru.

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat, 1-1, în etapa 2 din play-off-ul Ligii 1.

Moldovenii se află pe locul 5 din Liga 1, cu 22 de puncte.

Valeriu Iftime îi răspunde lui Mihai Rotaru, după ce l-a atacat pe Marius Croitoru

Patronul Botoșaniului susține că Marius Croitoru nu vorbește pe lângă subiect, așa cum a declarat Mihai Rotaru. În plus, Valeriu Iftime este de părere că reacția patronului din Bănie nu a fost una inspirată.

Valeriu Iftime consideră că echipa sa ar fi putut să câștige meciul cu Universitatea Craiova, formație despre care spune că s-ar fi așteptat să fie mai expresivă.

„Marius nu vorbește pe lângă subiect. Ne supărăm foarte ușor, cum am pățit-o și eu. Dacă spun ceva de echipa adversă, imediat mi se spune: «vezi-ți de echipa lui matale. Că eu nu fac așa». E bine să ne exprimăm punctul de vedere. Tot ce pot să spun e că nu prea acceptăm opinii diferite de ale noastre, de la oricine. Marius Croitoru este, până la urmă, un antrenor care poate să aibă un punct de vedere. Demonstrația Craiovei a fost pe teren, nu la declarații.

Erau buni, trebuiau să ne bată, punct. Ieri, nu a fost o echipă mai bună decât noi. Adică o echipă care putea să ia bătaie și nu era nicio surpriză după meciul de ieri. Deși Craiova este echipă bună. Faptul că domnul Mihai vrea să-l taxeze pe Marius nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi.

O echipă cu nevoia de titlu poate era un pic mai expresivă, dar, în meciul de aseară, Botoșaniul a avut mai multe ocazii și putea să câștige. Noi am fi putut câștiga aseară, la fel cum am fi putut câștiga cu FCSB-ul. Cred că și golul de aseară a fost gol de portar, al nostru”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusvitate, pentru ProSport.

The post Meciul Botoșani – Craiova a încins spiritele între Valeriu Iftime și Mihai Rotaru: „Nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă