Meciul Academica Clinceni – FCSB, în pericol! Patru cazuri de COVID-19 la gruparea lui Ilie Poenaru | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 18

Meciul dintre Academica Clinceni și FCSB este programat joi, 22 aprilie, ora 20:15, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, la Călărași.

Duelul dintre cele două formații calificate în play-off-ul Ligii 1 este în pericol din cauza faptului că mai mulți jucători din lotul lui Ilie Poenaru au fost infectați cu noul COVID-19.

ProSport a aflat că patru jucători de la Academica Clinceni au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus cu o zi înainte ca meciul cu FCSB să se joace.

Meciul Academica Clinceni – FCSB, în pericol din cauza cazurilor de COVID-19

Jucătorii echipei Academica Clinceni au fost testați pentru COVID-19 înaintea partidei cu FCSB din etapa a doua a play-off-ului, iar patru fotbaliști din lotul lui Ilie Poenaru au primit o veste proastă. Rezultatele celor patru jucători au fost pozitive, iar aceștia au fost separați de restul coechipierilor.

  • Academica Clinceni – FCSB este programat joi, 22 aprilie, ora 20.15, în etapa a doua a play-off-ului, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Meciul Academica Clinceni – FCSB, în pericol! Patru cazuri de COVID-19 la gruparea lui Ilie Poenaru | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă