Meci dur între FCSB 2 și Steaua! Un jucător a fost scos cu ambulanța de pe teren în minutul 4

2 months ago 3

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Un jucător de la FCSB II, David Flavius, a fost scos cu ambulanța de pe teren după o ciocnire cu Emilian Pacionel. Cei doi s-au dat cap în cap în minutul 4, iar David Flavius a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Galerie Foto

Medicii aflați în Berceni au solicitat intervenția amublanței, iar David Flavius a fost urcat pe targă și scos de pe teren. Partida dintre FCSB II și Steaua se desfășoară în Berceni, la baza echipei patronate de Gigi Becali.

"fc gazde-FCSB", ironia suporterilor Stelei înaintea duelului cu FCSB

Faptul că meciul nu va putea fi văzut deloc de suporteri i-a enervat rău pe fanii Stelei, mult mai vocali decât cei rămaşi alături de echipa din Liga 1 după ce instanţa a obligat echipa din Liga 1 să-şi schimbe denumirea.

"De la ora 17, cel mai galonat club din România întâlnește echipa a doua a celui mai mediatizat și protejat club din România. FC Gazde / SC Fotbal Club Fcsb / Fotbal Club Sporting București / Fotbal Club Sporting Becali / Fotbal Club Sportiv București nu și-a dat acordul de a se putea filma în baza sportivă din Berceni", se scrie în postarea pe Facebook a celor de la AS47.

CSA Steaua a debutat cu dreptul în Liga 3, după o victorie la scor cu CS Balotești, 5-1, aceeaşi echipă pe care a învins-o categoric şi în primul tur al Cupei României, 6-0, într-un meci transmis de Digi Sport.

Etichete: csa steaua , meciuri steaua , fcsb 2 , emilian pacionel , meciuri fcsb
Read Entire Article
Powered By Seo Tools