Meci de gală între Dinamo București și Dinamo Kiev! Mircea Lucescu se implică în cursa pentru obținerea licenței

2 luni in urmă 5

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Suporterii aflați în conducerea programului DDB au anunțat public că Dinamo București și Dinamo Kiev vor evolua într-un meci demonstrativ, pe 27 martie, pe stadionul "Olympiyskiy". Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a PCH: "Meci de gală pentru DDB! DINAMO KIEV - DINAMO BUCHAREST. Sâmbătă, 27 martie, 2021.

Meci de gală între Dinamo Kiev și Dinamo București

Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3! În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi. Amicalul DINAMO KIEV - DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev. Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru.

Îi mulțumim pe această cale lui Mircea Lucescu, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!", anunță conducerea DDB.

Dinamo, șanse mari să obțină licența

Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stă bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Cosmin Contra și Reyes.

Undeva până în 100.000 de euro trebuie achitat. Chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”, a declarat Emilian Hulubei, potrivit Fanatik.

Până la rezolvarea problemelor financiare, Dinamo va ataca calificarea în semifinalele Cupei României, obiectivul declarat al clubului pentru acest sezon, după ce calificarea în play-off a fost ratată din nou.

Partida Dunărea Călărași - Dinamo, din sferturile Cupei României, va fi transmisă în direct, de la ora 20:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Etichete: facebook , mircea lucescu , dinamo kiev , suporteri dinamo , datorii dinamo , conducere dinamo , pch , licenta dinamo , meciuri dinamo , ddb , mircea lucescu dinamo kiev
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă