Meci capital la Iași! Poli este obligată să câștige cu Dinamo pentru a păstra șanse de salvare! Nicolo Napoli: „Speranța moare ultima”

1 lună in urmă 4

Poli Iași își joacă sâmbătă, în Copou, cu Dinamo, poate ultima carte de a rămâne cu șanse în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Pentru a mai spera în play-out, trupa lui Nicolo Napoli, aflat la al doilea meci pe banca Iașiului, este obligată să ia toate cele trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Dinamo. Orice alt rezultat ar însemna încă un pas uriaș spre liga secundă. Poate chiar decisiv.

Cu o victorie în fața lui Dinamo, Poli Iași – 16 puncte, s-ar apropia la 8 puncte de gruparea din Ștefan cel Mare (27 de puncte), ceea ar însemna după înjumătățire doar un ecart de 4 puncte. Surmontabil în play-out. În schimb, în cazul unui succes la Iași, Dinamo s-ar distanța decisiv față de Poli Iași. În echipa „câinilor” tocmai a revenit după o accidentare Andrei Blejdea.

Nicolo Napoli: „Speranța moare ultima”

Antrenorul Nicolo Napoli vede un meci de luptă cu Dinamo, fără o favorită clară la victorie și spune că formația care va da mai mult în teren și va juca mai bine își va apropia victoria.

„Este un meci foarte greu pentru ambele echipe. Noi jucăm acasă și băieții știu că avem nevoie de puncte în clasament. Sper să facem un meci foarte bun și să câștigăm acest meci. Va fi un meci de luptă, fără o favorită, iar cine va juca mai bine va lua cele trei puncte. În situația în care suntem acum în clasament avem nevoie de victorie, chiar dacă vom juca mai slab.

Este un moment greu la Iași, dar important este că echipa are încredere că se poate câștiga. După ce va veni prima victorie sunt convins că echipa va merge mai bine în continuare. Speranța moare ultima. Sper să facem o treabă bună și să salvăm echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul italian a anunțat că s-a decis în privința staff-ului cu care va lucra la Poli, colaboratorii săi fiind cei care au lucrat și în mandatul de câteva meciuri al lui Andrei Cristea. Marian Rada va rămâne antrenor secund, Benone Dohot antrenorul cu portarii, iar Cezar Honceriu și italianul Riccardo Proietti vor fi preparatori fizici.

Laurențiu Brănescu: ”Atâta timp cât mai avem șanse, nu trebuie să cedăm”

La rândul său, portarul echipei ieșene, Laurențiu Brănescu, speră ca în acest meci Politehnica să arate o altă față și să pună punct seriei de rezultate negative. „Avem un meci foarte greu. Ambele echipe sunt într-o situație asemănătoare. Atât noi, cât și Dinamo avem mare nevoie de puncte. Eu sunt convins că am făcut o alegere bună venind aici. Din păcate, rezultatele din ultima perioadă nu ajută pe nimeni. Trebuie să strângem rândurile, să fim toți uniți. Și noi cei din vestiar, antrenorii, conducerea, suporterii și cei din oraș. Atâta timp cât mai avem șanse, nu trebuie să cedăm”.

 

The post Meci capital la Iași! Poli este obligată să câștige cu Dinamo pentru a păstra șanse de salvare! Nicolo Napoli: „Speranța moare ultima” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă