McLaren și-a vândut sediul din Woking (Anglia) pentru 197 de milioane de euro. Cine este cumpărătorul

2 săptămâni in urmă 31

Compania engleză McLaren și compania americană Global Net Lease au ajuns la un acord de vânzare / cumpărare pentru suma de 197 de milioane de euro.

Deși McLaren nu va mai deține sediul va rămâne ca locatar pentru următorii 20 de ani, ca parte a înțelegerii dintre cele două companii.

Tranzacția face din Global Net Lease noul proprietar al birourilor și campusului industrial din Woking, care este sediul grupului McLaren.

McLaren și-a vândut sediul din Woking (Anglia) pentru 197 de milioane de euro. Cine este cumpărătorul

78.000 de metri pătrați vor fi transferați companiei americane atunci când acordul va fi finalizat, adică în al doilea trimestru al acestui an, a informat viitorul proprietar.

Înțelegerea include vânzarea clădirilor celor trei divizii actuale ale McLaren, Automotive, Competition și Applied Technologies.

Fórmula 1: McLaren vendió su legendaria fábrica de Woking por 197 millones de euros https://t.co/W1sThRmCIV pic.twitter.com/YdVM9YeJ3Q

— CANAL 26 (@canal26noticias) April 20, 2021

Acordul la care au ajuns ambele părți îi permite constructorului McLaren să continue să lucreze normal în clădiri cu plata unei chirii.

Grupul va continua să fie responsabil pentru plata tuturor cheltuielilor generate de utilizarea facilităților, asigurări, taxe și întreținere.

„Suntem încântați să anunțăm că aceste facilități de renume mondial vor deveni parte a portofoliului nostru.

Clădirile din fruntea sediului central al grupului McLaren au câștigat numeroase premii, au fost proiectate de renumitul arhitect Norman Foster și sunt genul de proprietăți de viitor”, a declarat James Nelson, CEO GNL.

Covid-19 a redus veniturile pentru McLaren. Cine era în pole-position pentru vânzare

McLaren și-a scos fabrica la vânzare în 2020 cu scopul de a obține lichidități după pierderile suferite ca urmare a pandemiei covid-19. Coronavirusul a redus vânzările automobilelor sale și a redus veniturile din Formula 1.

În ciuda faptului că numele companiei TPG Capital s-a vehiculat ca un potențial cumpărător în ultimele săptămâni, McLaren a încheiat în cele din urmă un acord cu Global Net Lease din SUA.

McLaren sold its Woking, UK headquarters and signed a 20-year leaseback from the new US owners
— ⁦@HSouthwellFEhttps://t.co/SG7TqFOQJb

— ⋋〳 ᵕ _ʖ ᵕ 〵⋌ (@sansmalarkey) April 20, 2021

The post McLaren și-a vândut sediul din Woking (Anglia) pentru 197 de milioane de euro. Cine este cumpărătorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă