Mayweather dă lovitura de grație: ”Conor McLoser nu poate bate pe nimeni! Nu se va ridica niciodată la valoarea mea!”

1 lună in urmă 18

Liga 1: Hermannstadt - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

La Liga: Athletic Bilbao - Getafe, luni, 22:00, Digi Sport 2

McGregor a fost învins de Dustin Poirier în a doua rundă de la UFC 257 - a fost a treia înfrângere în ultimele sale 6 apariții. 

Iar Mayweather nu a uitat că acum 3 ani la confruntarea cu McGregor irlandezul l-a provocat și a folosit epitete rasiste de genul ”maimuță” sau ”dansează pentru mine, băiete!” 

”Eu cred că lumea știe că Con Artist McLoser poate face orice și să fie iubit în timp ce eu sunt detestat. Asta dovedește că rasismul încă există.

Acest derbedeu nu se va ridica niciodată la nivelul meu. Eu sunt construit altfel, am creierul de pe altă planetă, aptitudinile mele sunt de neegalat, sunt născut învingător și chiar dacă vorbesc mult, știu că pot susține ceea ce zic. 

Floyd Mayweather l-a făcut KO pe Conor McGregor în 2017

Conor nu poate bate pe nimeni la sportul lui, dar vrea să revină în ring pentru un meci cu Pacquaio. Nimeni nu vrea să vadă așa ceva, sunt resturi de mâncare care vor să îngurgiteze alte resturi de mâncare,” a fost reacția lui Mayweather într-o postare.

McGregor și Mayweather au fost protagoniștii unei dispute unice în 2017 între un luptător MMA și un boxer - în ringul de la Las Vegas câștig de cauză a avut pugilistul cu un KO în runda a 10-a. st blacks it's called colourist. So it's racism amongst people right now.

Etichete: floyd maywheather , conor mcgregor , conor mcgregor campion ufc , floyd mayweather - conor mcgregor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă