Mayssa Pessoa a semnat cu Dunărea Brăila! Portarul naționalei Braziliei a câștigat Liga Campionilor cu CSM București

3 săptămâni in urmă 5

Mayssa Pessoa (36 ani) este primul transfer anunțat de Dunărea Brăila pentru următorul sezon. Portarul brazilian revine în Liga Florilor după o pauză de 5 ani.

În 2016, Mayssa Pessoa a câștigat Liga Campionilor cu CSM București. Ea a fost una dintre eroinele finalei cu Gyor.

Transferul braziliencei este primul oficializat după ce Morten Soubak a fost anunțat viitorul antrenor al echipei.

Mayssa Pessoa a semnat cu Dunărea Brăila

Mayssa Pessoa va apăra poarta Dunării Brăila în următoarele două sezoane. Brazilianca este campioană mondială în 2013 și a câștigat Liga Campionilor în 2016. După ce a plecat de la CSM București, ea a mai evoluat la alte două forțe din Europa, Vardar Skopje și Rostov Don.

Sunt foarte fericită că m-am întors în România și că fac parte din acest frumos proiect ambițios pe care Brăila îl are. Sunt destul de sigură că se poate realiza. România este țara pe care o iubesc cel mai mult, dintre toate țările în care am fost. Aici am câștigat cea mai importantă competiție din lume la handbal, Liga Campionilor.

Este țara în care, așa cum am spus de atâtea ori, atunci când este posibil, aș vrea să mă întorc.

Liga Națională va deveni foarte puternică în sezonul următor. Sunt extrem de motivată pentru asta și sigură că voi fi 150% pregatită să încep”, a declarat Mayssa Pessoa.

„Dunărea Brăila va crește rapid iar noi, sportivele, ne vom asigura ca acest lucru să se realizeze. Vă mulțumesc foarte mult și îmi doresc să ne vedem în curând, în România”, Mayssa Pessoa

„Mayssa a spus da fără nicio ezitare”

Dunărea Brăila are planuri mari și se anunță deja o candidată la titlu în următorul sezon. La club vor ajunge din vară alte câteva handbaliste de top.

„HC Dunărea Brăila a realizat anul acesta o performanță deosebită prin participarea în Liga Europeană EHF. Primăria Brăila și Consiliul Județean Brăila vor susține în continuare această echipă la care dețin acțiuni.

Îi doresc mult succes noului portar Mayssa Pessoa. Sunt convins că va apăra poarta echipei cu același talent ca și în anii în care a caștigat Liga Campionilor sau titlul mondial cu naționala Braziliei”, a declarat primarul Marian Dragomir

„Mă bucur că am reușit să aducem la Brăila un portar cu o asemenea experiență. Mayssa a fost foarte încântată de la început de când i-am prezentat proiectul și fără nicio ezitare a spus da”, George Caranica, președintele HC Dunărea Brăila

 

The post Mayssa Pessoa a semnat cu Dunărea Brăila! Portarul naționalei Braziliei a câștigat Liga Campionilor cu CSM București appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă