Maxim domină campionatul Turciei! A înscris din nou pentru Gaziantep

2 luni in urmă 1

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

După ce a lipsit cu Erzurum BB din cauza cartonașelor galbene, Maxim a revenit cu gol pentru echipa lui Marius Șumudică. Acesta a deschis scorul în minutul 70 al partidei de pe Gaziantep Stadyumu, după o pasă excelentă a lui Demir, care a ”scos din joc” portarul advers.

Click aici pentru a vedea golul marcat de Maxim

Mijlocașul român a înscris în poarta goală și a ajuns la opt reușite în acest sezon în Super Liga Turciei, la care se mai adaugă un gol marcat în Cupă.

Maxim este pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Turcia.

Alex Maxim, despre Șumudică: ”M-a făcut să mă simt un jucător important”

Alex Maxim traversează una din cele mai faste perioade din carieră - a devenit om de bază la Gaziantep, echipă pentru care a marcat și în campionat, unde este pe podium, dar și în Cupa Turciei.

Mijlocașul de 30 de ani recunoaște că un mare merit îi revine lui Marius Șumudică. 

”M-a făcut să mă simt un jucător important, m-a băgat meci de meci chiar dacă am avut uneori și evoluții mai șterse. Un jucător, indiferent cât este de talentat, dacă nu joacă în meciuri oficiale e destul de greu să progreseze.

Șumudică e un foarte bun pedagog, știe să discute cu jucătorii, îi simte, și asta face cu tot lotul, nu doar cu titularii. Vorbește și în engleză și în portugheză, are și doi translatori.

Îl auzim și din teren, se aude tot, ăsta e felul lui de a fi, ne-am obișnuit, inspiră o anume agresivitate echipei. De aceea suntem sus.

Lumea era puțin sceptică în privința lui Gaziantep, nimeni nu ne dădea multe șanse, dar putem aspira la lucruri frumoase acum,” a declarat Maxim la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: marius sumudica , alexandru maxim , gaziantep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă