Max Verstappen, fără ocolișuri despre rivalitatea cu Lewis Hamilton: ”Nu cred că vom lua masa împreună vreodată!”

4 săptămâni in urmă 29

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Iar rivalitatea dintre cei doi a fost una acerbă și pe circuit, dar și în afara lui. La Silverstone, în iulie, Hamilton s-a impus în Marele Premiu al Marii Britanii, dar a fost penalizat pentru un incident cu Verstappen care a ajuns la spital. 

Apoi, rolurile s-au inversat la Monza când mașina lui Verstappen s-a suit peste monopostul lui Hamilton, care a scăpat nevătămat grație unui dispozitiv de protecție. 

Iar săptămâna trecută la Austin, Verstappen l-a insultat pe campionul mondial en-titre după ce a fost forțat să iasă în decor la antrenamentele libere.

Max Verstappen: ”Eu și Lewis nu cred că vom lua masa împreună vreodată!

Liderul clasamentului general crede totuși că această concurență rămâne în limitele normale.

”Este mai bine așa, eu cred că așa trebuie să se întâmple în orice competiție. Nu cred că vom lua masa sau vom ieși împreună, dar, în privința mea, totul e ok. 

Fiecare dintre noi are acea dorință de a câștiga mereu, fiecare vrea să-l bată pe celălalt pe traseu. Recunosc, au fost momente tensionate, dar, per total, totul e ok. 

Știu că este o bătălie, dar îmi văd de treaba mea și sper să-mi măresc avantajul. Nu sunt genul visător, nu mă gândesc la ultima cursă, cea de la Abu Dhabi. O iau pas cu pas”, a declarat Max Verstappen. 

Iar Lewis Hamilton a făcut comparație între primul său titlu în Formula 1 și ce încearcă Max Verstappen, la 24 de ani și al 7-lea sezon.

“A fost groaznic atunci când am devenit pentru prima oară campion. A fost un sezon teribil, dar eu eram abia în al doilea an în Formula 1! Max are deja vreo 6 ani!”, a declarat britanicul care a adunat 7 titluri în ”Marele Circ”.

Următoarea cursă va avea loc pe 7 noiembrie, în Mexic, în direct la Digi Sport.

Etichete: lewis hamilton , lewis hamilton mercedes , max verstappen , max verstappen red bull , titlu lewis hamilton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă