Mauricio Pochettino îl așteaptă cu brațele deschise pe Leo Messi la PSG: „Clubul evaluează opțiunile pe care le avem”

2 luni in urmă 23

Tehnicianul argentinian Mauricio Pochettino nu a exclus posibilitatea ca Leo Messi, fostul căpitan al Barcelonei, să se transfere la pe PSG.

Pochettino afirmă că directorul sportiv Leonardo se ocupă de transferuri și că starul plecat de pe Nou Camp se află printre ele.

Mauricio Pochettino recunoaște interesul lui PSG pentru Leo Messi: „Contează calitatea unui jucător de asemenea calibru”

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a vorbit public despre transferul lui Leo Messi și a spus că semnarea fostului căpitan catalan este o opțiune pentru vicecampioana Ligue 1.

„Așa cum am spus, ne concentrăm pe începutul sezonului. În paralel, clubul va lucra din greu și discret pe piață pentru a îmbunătăți echipa pentru a face față obiectivelor pe care ni le-am propus.

În ceea ce îl privește pe Messi, știm ce s-a întâmplat ieri, dar ne concentrăm pe munca noastră, pe jocul împotriva lui Troyes. Directorul sportiv Leonardo și președintele lucrează pentru a îmbunătăți echipa”, a explicat el.

„Mai mult decât poziția sa în echipă, în cazul lui Messi, contează calitatea unui jucător de un asemenea calibru. Clubul lucrează din greu, evaluează opțiunile și, desigur, Messi este una dintre ele”, a adăugat conaționalul proaspătului câștigător al Copei America cu selecționata Pumelor.

PSG ia startul în noul sezon de Ligue 1 contra lui Troyes, în deplasare, sâmbătă 7 august.

The post Mauricio Pochettino îl așteaptă cu brațele deschise pe Leo Messi la PSG: „Clubul evaluează opțiunile pe care le avem” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă