Maurice Munteanu o atenționează pe Anda Adam la „Bravo, ai stil”. „Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă”

1 lună in urmă 49

Spiritele se încing în ediția din seara aceasta, 4 noiembrie, de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Protagonista scenelor este chiar Anda Adam, cântăreața în vârstă de 41 de ani, care izbucnește în final în lacrimi.

Adrenalină, stres, competiție, ținute, declarații, note, sunt doar câteva cuvinte care caracterizează competiția „Bravo, ai stil”. În seara aceasta, la Kanal D, Anda Adam este în centrul atenției, căci are discuții în contradictoriu și cu una dintre concurente, dar și cu juratul Maurice Munteanu.

Conflictul dintre Anda Adam și Nicoleta Dragne devine și mai mare când cântăreața este atenționată că nu vorbește corect gramatical.

Nicoleta Dragne: „Mie mi se pare de bun simt să știm să vorbim corect gramatical limba materna…”

Anda Adam: „Dai de înțeles că eu nu stiu să vorbesc corect românește…”

Nicoleta Dragne: „Lasă vrăjeala, data viitoare învață să spui „pe care” și nu o să iți mai zică nimeni nimic.”

anda-adam-bravo-ai-stil-6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cel mai dur moment pentru Anda Adam abia după aceea urmează. În momentul în care ajunge în fața juraților, Maurice Munteanu vrea să o lămurească asupra anumitor nemulțumiri pe care vedeta le-ar fi exprimat.

„Aș vrea să fii foarte atentă. Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă!”, îi spune Maurice Munteanu Andei Adam, iar aceasta izbucnește în plâns.

La testimoniale, în culise, reacția cântăreței nu a întârziat să apară spunând că: „Nu permit nimănui să mă jignească, nici măcar vreunui jurat!”.

„A fost ca într-un film”

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar recent, vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul. Evenimentul a avut loc în Cappadocia, în timpul unui shooting, iar interpreta a plâns de bucurie.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a facut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm demult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Maurice Munteanu o atenționează pe Anda Adam la „Bravo, ai stil”. „Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă”

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul”, a spus Anda Adam.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă