Maurice Munteanu nu o place pe Iulia Albu, fosta lui colegă de la „Bravo, ai stil”: „Eu nu judec oamenii”

3 săptămâni in urmă 15

Maurice Munteanu, jurat în emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities”, de la Kanal D, a spus adevărul despre Iulia Albu. Cei doi au fost o bună perioadă de timp implicați în același proiect de televiziune, zilnic se întâlneau pe platourile de filmare.

În urmă cu câțiva ani de zile, Maurice Munteanu și Iulia Albu stăteau împreună la masa juriului în show-ul de modă „Bravo, ai stil”. Erau colegi de emisiune, dar nu și prieteni, după cum a recunoscut recent stilistul.

Maurice Munteanu a fost invitat în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”. În cadrul interviului, ea i-a adresat mai multe întrebări, Oana Radu chiar a a adus-o în discuție pe Iulia Albu. Atunci când cântăreața a pus întrebarea „Îți place de Iulia Albu?”, Maurice a răspuns cât se poate de sincer: „Nu! Eu nu judec oamenii, această întrebare nu trebuie interpretată, trebuie luată ca atare”.

maurice-munteanu-si-iulia-albu-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Juratul de la Kanal D a răspuns sincer și atunci când a fost întrebat dacă vreo concurentă din emisiunea „Bravo, ai stil!” a încercat vreodată să îl mituiască. „Niciodată! Cred că este o chestie super transparentă, noi apreciem performanța. Și oricum și oamenii de acasă văd asta. Și fetele care au câștigat au trecut prin momente traumatizante. Nu a încercat nimeni să facă asta niciodată”, a dezvăluit Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu a plătit pentru servicii amoroase

O altă dezvăluire neașteptată a fost făcută de către celebrul stilist în cadrul emisiunii online. Maurice Munteanu a recunoscut că a apelat și la servicii intime contra unor sume de bani.

„Nu mi s-au oferit, dar am dat eu. (n.r. bani) Da, da. Evident. Foarte mulți oameni dintre cei pe care îi cunosc fac asta, dar nu recunosc. Mi se pare o chestie super igienică. Asta nu e o chestie de ascuns”, a completat juratul de la Kanal D.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă