Matteo Renzi, fostul premier al Italiei, a primit un plic cu două gloanțe

1 lună in urmă 3

De Andreea Anghel.
Publicat: 03.03.2021, 22:18.
Actualizat: 03.03.2021, 22:18

Matteo Renzi a primit un plic anonim ce conţinea două gloanţe. Plicul a fost depus direct la sediul Senatului, al cărui membru este Renzi.

Matteo Renzi, fostul premier al Italiei, a primit un plic cu două gloanțe

Matteo Renzi, fostul premier al Italiei

DPA Images / Fabio Cimaglia via Hepta

Matteo Renzi, fostul premier al Italiei, a primit un plic cu două gloanțe Plicul a fost trimis direct la sediul Senatului

Fostul şef al guvernului italian, Matteo Renzi, a primit miercuri, 3 martie, un plic anonim ce conţinea două gloanţe. Respectiva acţiune de intimidare a fost denunţată imediat de întreaga clasă politică a țării.

Plicul a fost depus direct la sediul Senatului, al cărui membru este Renzi şi se pare că nu conţinea niciun mesaj scris. Toate partidele politice şi-au exprimat solidaritatea faţă de fostul premier din perioada 2014-2016.

Ce răspuns a avut fostul premier

''Mulţumesc tuturor. Să mergem cu toţii înainte împreună în deplină libertate şi cu curaj'', a reacţionat Renzi pe Facebook.

Renzi, care a declanşat o criză politică în ianuarie, aruncând în aer coaliţia şefului guvernului de atunci, Giuseppe Conte, care a fost forţat să demisioneze, nu este un personaj popular acum în Italia, potrivit mediafax.ro, care citează surse Le Figaro.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

premier matteo renzi italia gloante plic senat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă