Matteo Berrettini le dă dreptate australienilor, în cazul lui Djokovic: ”Au trecut prin cea mai lungă carantină din lume”

2 săptămâni in urmă 17

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Novak Djokovic a ajuns miercuri la Melbourne, unde autorităţile au observat că echipa sa a făcut o greşeală în cererea de viză. Ulterior, a fost ținut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne. 

Ministrul australian al Sănătăţii, Greg Hunt, a afirmat că sârbul nu a putut oferi dovezile necesare pentru a putea intra în Australia. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Matteo Berrettini dă dreptate autorităților din Australia!

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Italianul regretă cele întâmplate cu colegul său din circtuitul ATP, însă, în același timp, înțelege și reacția vehementă a autorităților din Australia, în contextul în care au fost depistate 72.000 de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

"Am toată compasiunea pentru Novak (Djokovic), asta e sigur. Nimeni nu vrea să fie în această situaţie. Dar, pe de altă parte, înţeleg de ce opinia publică din Australia reacţionează astfel. Melbourne a trecut prin cea mai lungă carantină din lume, aşa că îi înţeleg. Este o situaţie foarte dificil de comentat. Tot ce pot să vă spun este că eu sunt vaccinat, sunt aici şi vedem ce se întâmplă mai departe", a declarat Berrettini, care participă la turneul ATP Cup de la Sydney.

Etichete: atp , novak djokovic , matteo berrettini

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă