Mats Wilander pariază pe Simona Halep și face marele anunț: „Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam!”

2 săptămâni in urmă 18

Mats Wilander are numai cuvinte de laudă pentru Simona Halep, iar fostul mare campion crede că românca mai poate câștiga un Grand Slam.

Suedezul știe care sunt „armele” Simonei Halep, care e acum cu gândul la Australian Open, primul Grand Slam din 2022.

Simona Halep a început cum nu se putea mai bine sezonul 2022, cucerind titlul la WTA Melbourne 1, turneu din seria WTA 250.

Mats Wilander, laude pentru Simona Halep: „Va fi foarte dificil de învins!”

Mats Wilander crede că experiența o poate ajuta pe Simona Halep să revină printre cele mai bune jucătoare din lume.

„Simona Halep va fi foarte dificil de învins. Nu o să „ucidă” pe nimeni pe teren în materie de putere, dar nu așa a câștigat cele două titluri de Grand Slam pe care le are în palmares. E foarte experimentată, nu e o jucătoare în vârstă, dar are experiență în comparație cu majoritatea adversarelor sale. E adevărat că nu are armele adversarelor sale, dar cred că depinde doar de ea dacă va mai câștiga titluri de Grand Slam. Apare mereu pe teren pregătită să lupte, va fi foarte greu pentru oricine o întâlnește.

Cred că Simona are șanse foarte mari să se lupte pentru cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA. Cred că e mult mai simplu să fii sus în clasament decât să câștigi un Grand Slam. Ca să fii pe locurile 1, 2 sau 3 tot ce trebuie să faci e să fii constant. Ca să câștigi un Grand Slam ai nevoie de noroc, ai nevoie să nu întâlnești o jucătoare precum Sabalenka, o tenismenă care lovește foarte puternic. Totuși, cred că încrederea ei crește de fiecare dată când e la un turneu major. Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam și dacă continuă să joace ca până acum, va reveni în Top 3 WTA”, a spus Mats Wilander, conform eurosport.ro.

The post Mats Wilander pariază pe Simona Halep și face marele anunț: „Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă