Mateusz Musialowski, un polonez de 17 ani, este noul fenomen de la FC Liverpool! Puștiul-minune s-a antrenat deja cu echipa de seniori a lui Jurgen Klopp

1 lună in urmă 3

Săptămâna trecută, 12 jucători de la academia clubului au primit șansa de a se antrena cu prima echipă a lui Liverpool, sub privirile managerului Jurgen Klopp, iar printre aceștia s-a numărat și Mateusz Musialowski.

Polonezul este considerat noul copil-minune al fotbalului din țara sa și, deși are doar 17 ani, este văzut ca o adevărată vedetă.

Mateusz Musialowski este noul fenomen de la FC Liverpool!

„Extrema” poloneză Mateusz Musialowski este noul puști-minune de la Liverpool. Fotbalistul de 17 ani are abilități de dribling pe care le-a perfecționat prin urmărirea a nenumărate clipuri video ale lui Lionel Messi, în timp ce alerga cu mingea la picior!

Ele au fost evidențiate recent printr-un gol excepțional pe care atacantul „cormoranilor” l-a marcat împotriva celor de la Newcastle, în campionatul U18 Premier League North.

Fundașii lui Newcastle nu au reușit să îl oprească pe Musialowski, care a trecut în dribling de patru jucători și a tras cu „sete” la vinclu.

A dat 133 de goluri la juniori

În august 2020, cei de la Liverpool s-a mișcat extrem de rapid pentru a-și asigura semnătura lui Musialowski.

Atacantul de 17 ani își câștigase deja o reputație strălucitoare în țara sa natală, acolo unde a jucat la UKS SMS Lodz.

În 88 de meciuri pentru echipa poloneză, atacantul a marcat un număr impresionant de 133 de goluri, iar cluburile de top din Europa au remarcat acest lucru imediat.

Arsenal l-a ratat, iar idolul lui este Lionel Messi!

Arsenal a fost primul club britanic care și-a declarat interesul pentru el și oficialii londonezilor l-au invitat la Hale End.

Cu toate acestea, antrenorii academiei „tunarilor” nu au fost extrem de hotărâți dacă îl vor semna pe Musialowski, ceea ce a deschis ușa pentru un transfer la Liverpool.

Polonezul nu a pierdut timpul cu adaptarea în Anglia și impresionează deja la Kirkby.

Atacantul are deja 7 goluri care poartă numele său în 16 meciuri. Idolul vârfului de 17 ani este superstarul Leo Messi, cel pe care talentul lui Liverpool încearcă să îl imite până la perfecțiune:

„Tocmai am alergat cu mingea”, a spus Musialowski pe site-ul oficial al lui Liverpool.

„Când văd spațiul, încerc să profit imediat de el. Am văzut o mulțime de goluri ale lui Lionel Messi în acest fel, așa că încerc să fiu ca el și vreau să îl imit!”, a explicat polonezul.

Jurgen Klopp l-a chemat la prima echipă

Unii dintre fotbaliștii promițători de la academia clubului au fost chemați să se antreneze cu prima echipă a lui Liverpool în pauza internațională, când majoritatea vedetelor lui Jurgen Klopp sunt prezente la echipele lor naționale. Printre aceștia s-a numărat și Mateusz, iar toți ochii au fost ațintiți asupra lui.

Alături de tinerii de la Academie s-au pregătit starurile Fabinho și Alisson Becker, care s-au prezentat la baza de antrenament AXA, după ce meciurile de calificare la Cupa Mondială ale Braziliei au fost amânate.

Alți jucători de la prima echipă care au fost implicați în această acțiune au fost Naby Keita, James Milner, Nat Phillips, Alex Oxlade-Chamberlain, Ben Davies, Curtis Jones, Adrian, Rhys Williams și Neco Williams.

 

 

The post Mateusz Musialowski, un polonez de 17 ani, este noul fenomen de la FC Liverpool! Puștiul-minune s-a antrenat deja cu echipa de seniori a lui Jurgen Klopp appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă