Matei Dima (BROmania), prins drogat la volan, în Braşov! Autorităţile au intervenit de urgenţă!

3 săptămâni in urmă 2

Matei Dima (BROmania), prins drogat la volan.  Poliţiştii au oprit maşina în care s-ar fi aflat vedeta, în jurul orei 15:00.

„Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, se arată în comunicatul transmis de autorităţi.

Potrivit unor surse neoficiale, apropiate poliţiei, bărbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, mult mai cunoscut sub numele BRomania.

Vloggerul Matei Dima, cunoscut sub pseudonimul BRomania, nu este de acord cu ”eticheta” de ”influencer”, care a fost pusă pe ”fruntea” unor creatori de conținut online din România.

Termenul influencer a căpătat o conotație total negativă. Influencer-ul ăsta, știi cum e? Ca și cu internetul pe care nu-l înțelegem, că e nou, internetul, în lume, în glob. Așa și cu influencerul ăsta, hai să le spunem cumva la oamenii ăștia, care noi nu înțelegem ce fac, de fapt. Ce face ăla pe net? Eu, de exemplu, printre multele comentarii de hate pe care le primesc din când în când, oamenii mă trimit la muncă. Zic, bă, lasă, du-te la muncă, fă și tu ceva. Frate, tu ai idee cât muncesc eu? Tu ai idee că muncesc de 3 ori mai mult ca tine, probabil … Muncesc foarte mult, pentru că asta îmi place să fac. Muncesc zilnic.

Nu există la mine weekend sau dacă există este o zi pe care mi-o iau. Sunt constant pe idei, constant e-mail-uri. Și nu e vorba numai că muncesc mult, dar de vreo 2-3 ani de zile am învățat să muncesc smart, că nu deajuns să muncești neapărat mult, trebuie să știi și înce direcție te duci. Și eu mi-am setat niște scopuri clare, cum a fost filmul ăsta pe care l-am făcut.” – spune BRomania, pentru ProTV.

Citeşte şi: Top 10 vloggeri pe YouTube 2020. Un puşti de 9 ani a câştigat 29,5 milioane de dolari
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă