Măsuri drastice împotriva lui Ronnie Brunswijk, vicepreședintele Surinamului care a jucat la 60 de ani în Liga Concacaf! Echipele, suspendate din competiție

1 lună in urmă 19

Măsuri drastice împotriva lui Ronnie Brunswijk, vicepreședintele Surinamului care a debutat în fotbalul profesionist la 60 de ani.

Ronnie Brunswijk a fost „aruncat” pe teren de către fiul său în meciul jucat de Inter Moengotapoe cu CD Olimpia din Honduras, chiar dacă acesta are 60 de ani, iar forul continental a luat măsuri dure împotriva acestuia.

Ronnie Brunswijk și-a lăsat deoparte atribuțiile sale de vicepreședinte și a fost căpitanul lui Inter Moengotapoe în partida jucată în Liga Concacaf, echivalenta din America Centrală a Europa League.

Măsuri drastice împotriva lui Ronnie Brunswijk

După ce a debutat pentru Inter Moengotapoe, echipa patronată chiar de vicepreședintele Surinamului, Ronnie a fost suspendat timp de trei ani din toate competițiile de către forul continental. Mai mult, cele două formații au fost excluse din competiție imediat după partida care a avut loc marți, anunță Lesoir.be.

CONCACAF a emis un comunicat de presă prin intermediul CNN și a precizat că este „extrem de îngrijorată de conținutul unui videoclip care circulă pe rețelele de socializare și care ridică potențiale probleme de integritate legate de meciul din cadrul Ligii Concacaf dintre Inter Moengotapoe și CD Olimpia”.

Mai mult, oficialii forului au adăugat: „Speța a fost trimisă Comitetului Disciplinar Concacaf, care va începe o anchetă formală și alte informații vor fi furnizate după încheierea acestui proces”.

Ronnie Brunswijk le-a împărțit bani rivalilor în vestiar

Asta nu e tot! Ronnie Brunswijk a făcut ravagii și pe rețelele de socializare. Controversatul om de afaceri a fost filmat în timp ce le împărțea bani jucătorilor de la CS Olimpia, în vestiar, imediat după meci.

Presa din Mexic l-a desființat pe Ronnie Brunswijk după meciul din Concacaf dintre Inter Moengotapoe și CD Olimpia. „Vicepreședintele Surinamului a fost interlop, spărgător de bancă, luptător de gherilă, politician, om de afaceri și are 50 de copii.

The post Măsuri drastice împotriva lui Ronnie Brunswijk, vicepreședintele Surinamului care a jucat la 60 de ani în Liga Concacaf! Echipele, suspendate din competiție appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă