Măsură inedită în baschetul masculin fără spectatori în săli! Fanii de la CSU Sibiu au cumpărat 1788 de bilete la meciul din deplasare cu Dinamo | EXCLUSIV

1 lună in urmă 11

Baschetul masculin românesc suferă din pricina lipsei de spectatori cauzată de pandemie, dar cei de la CSU Sibiu au venit cu o idee inedită.

Pentru că fanii nu pot fi lângă echipă, au cumpărat 1788 de bilete virtuale, în valoare de 5 lei bucata, pentru a fi alături de favoriții lor.

Chiar daca noile masuri interzic accesul spectatorilor la meciuri, Asociatia Al6 lea Jucător a venit cu o propunere care a fost bine primită de comunitate.

Măsură inedită în baschetul masculin fără spectatori în săli! Fanii de la CSU Sibiu au cumpărat 1788 de bilete la meciul din deplasare cu Dinamo | EXCLUSIV

Bilete virtuale la meciul din deplasare cu Dinamo Bucuresti (astazi, ora 18:00), astfel aproximativ 1788 de bilete au fost vândute la pretul de 5 lei la Sala Transilvania.

Fanii lui CSU sunt cunoscuti si prin doua recorduri mondiale stabilite in 2019 – Cea mai mare revista din lume – Csu Fans Magazin omologata de Guinness World Records – si cel mai lung meci de baschet 80 de ore, in 2007.

De luni 25 octombrie 2021, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte, spectacole, cursuri de instruire, workshopuri, conferinţe sau alte tipuri de întruniri, organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive şi altele asemenea), precum şi a întrunirilor de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive sau de divertisment în spaţii deschise sau închise.

Care este programul etapei a 6-a și a 7-a din Liga Națională de baschet masculin?

va prezentam mai jos programul meciurilor de baschet din cadrul etapelor a VI-a si a VII-a din LNBM, care vor fi transmise in direct de Digi Sport si preluate de Look Sport:

01.11.2021
CSA Steaua Bucuresti – FC Arges Pitesti (etapa VI-a din LNBM, ora 17:45, in direct pe Digi Sport si Look Sport)

03.11.2021
BC CSU Sibiu – CSM Targu Jiu (etapa VII-a din LNBM, ora 17:30, in direct pe Digi Sport si Look Sport)

05.11.2021
Rapid Bucuresti – CSO Voluntari (etapa VII-a din LNBM, ora 17:30, in direct pe Digi Sport si Look Sport)

07.11.2021
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – SCM OHMA Timisoara (etapa VII-a din LNBM, ora 17:20, in direct pe Digi Sport si Look Sport)

08.11.2021
FC Arges Pitesti – SCM U Craiova (etapa VII-a din LNBM, ora 18:00, in direct pe Digi Sport si Look Sport)

The post Măsură inedită în baschetul masculin fără spectatori în săli! Fanii de la CSU Sibiu au cumpărat 1788 de bilete la meciul din deplasare cu Dinamo | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă