Masura extrema luata de Franta: isi inchide frontierele pentru tarile din afara UE, cu anumite exceptii

4 săptămâni in urmă 35

Franta isi va inchide de duminica frontierele pentru tarile din afara Uniunii Europene, "cu exceptia unui motiv imperios", pentru a incerca sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, a anuntat premierul Jean Castex, relateaza AFP.

"Orice intrare in Franta si orice iesire de pe teritoriul nostru dinspre sau catre o tara din afara Uniunii Europene va fi interzisa, cu exceptia cazului in care exista un motiv imperios, incepand de duminica, la miezul noptii", a declarat premierul francez la Palatul Elysee, la incheierea unei reuniuni a Consiliului Apararii.

De asemenea, tot de duminica vor fi inchise centrele comerciale nealimentare cu o suprafata de peste 20.000 de metri patrati, a precizat premierul francez Jean Castex.

Citeste si:

Cine este Adrian Streinu-Cercel, cel care a condus mai bine de un deceniu Institutul "Matei Bals"Cine sunt "oamenii noi" propulsati de USR PLUS in ministere si la sefia companiilor de stat importante. Istoricul nominalizatilorVIDEO Filmare exploziva cu un politist local care este certat de un coleg pentru ca nu a luat mita. Clotilde Armand: "PSD si PNL apara grupul infractional organizat"Cine se ocupa de mega-proiectul spitalelor regionale. Cuplul politic sudat in Partidul Conservator si refacut in Ministerul Sanatatii dupa o angajare scandaloasaCum aduna fosta Securitate informatii despre avorturile clandestine: "Noi, femeile, am ajuns fabrici de copii"Scenariile alternative in situatia in care Romania nu dobandeste imunitatea colectiva pana in toamna. "Va trebui sa procedam ca la virusul gripal"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă