Masura drastica a lui Emil Boc: primarul Clujului vrea sa interzica total montarea centralelor de apartament in oras. Motivele invocate de edil

2 luni in urmă 1

Primarul Emil Boc a anuntat ca vrea sa interzica centralele pe apartament in Cluj-Napoca, din cauza poluarii produse. Hotararea ar urma sa fie luata in Consiliul Local.

"Am discutat sa nu mai fie aprobate centralele termice pe apartament si incercam sa facem o Hotarare in Consiliul Local. Pana cand vom avea toate actele gata, noi vom impune la toate constructiile de blocuri realizate acum sa faca centrale de bloc. Vrem astfel sa fim mai prietenosi cu mediul. Toate sustinerile europene vin pentru acest tip de energie verde, nepoluanta", a declarat Boc, citat de Monitorul de Cluj.

Edilul a precizat ca nu intentioneaza sa desfiinteze actualele centrale pe apartament, insa noile blocuri vor avea doar centrale de bloc.

Noile blocuri vor fi conectate la sistemul public de termoficare sau la o centrala comuna, potrivit primarului din Cluj.

Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă