Măști gratuite pentru elevii „care au nevoie” și „capacitatea de a se administra testele în școală”, printre pregătirile discutate la Guvern pentru valul 5

1 săptămână in urmă 16

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/11/Sedinta-de-guvern-2021-Ciuca.jpeg
Premierul Nicolae Ciucă a convocat, luni, o ședință de lucru cu responsabilii în gestionarea pandemiei COVID-19, iar între măsurile discutate se regăsesc asigurarea resurselor pentru șomaj tehnic, obligativitatea măștilor FFP2 în toată țara, testarea copiilor în școli, scrie G4Media.ro.

„În privința situației din școli, pentru protejarea sănătății copiilor și a personalului didactic, s-a analizat eficiența programelor de testare a elevilor și posibilitatea ca în pachetul de măsuri să fie inclusă și oferirea de măști gratuite elevilor care au nevoie, alături de capacitatea de a se administra testele în școală”, potrivit comunicatului Guvernului.

Premierul a avut, la sediul Guvernului, o ședință pentru a analiza măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. La întâlnire au fost invitați să participe miniștri și reprezentanți ai ministerelor Sănătății, Finanțelor, Justiției, Educației, Muncii și Solidarității Sociale, precum și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Articolul Măști gratuite pentru elevii „care au nevoie” și „capacitatea de a se administra testele în școală”, printre pregătirile discutate la Guvern pentru valul 5 apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă