Mastercard şi Waze, proiect pentru fiscalizarea micilor producători care vând produse pe marginea drumului

3 săptămâni in urmă 51

Compania de plăți Mastercard și platforma online Waze au demarat un proiect prin care vor să-i fiscalizeze pe micii producători care vând produse pe marginea drumului, în schimbul promovării, transmite agenția News.ro.

Prin parteneriatul cu platforma online Waze, micii producători locali ar urma să beneficieze de expunere pentru comercializarea produselor, în condiţiile în care nu au posibilitatea de a ajunge în pieţele mari. În schimb, ei ar trebui să se doteze cu POS-uri și să permită plata cu cardul a produselor.

“Folosind aplicaţia Waze în timpul călătoriei, potenţialii cumpărători pot vedea pe harta online, în timp real, toţi producătorii înscrişi în campanie, care comercializează produse în faţa casei sau grădinii. Aceştia sunt semnalizaţi printr-un pin dedicat şi o scurtă prezentare, pentru a fi identificaţi cu uşurinţă direct în aplicaţie. De asemenea, proiectul este promovat şi prin direcţionale de tip panotaj, amplasate pe stradă, în apropierea locaţiilor în care se află producătorii locali”, arată cele două companii.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă