Massimo Maccarone, invitat de Dario Bonetti la derby-ul cu FCSB

1 lună in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Cel mai așteptat meci de microbiștii români, FCSB - Dinamo, ar putea să aibă parte de un invitat special. "Coșmarul" echipei lui Gigi Becali de la Middlesbrough, Massimo Maccarone, a primit o urare de "la mulți ani" din partea lui Dario Bonetti, care și-a făcut timp să-l și invite pe fostul atacant italian la derby.

Răspunsul lui Maccarone nu este încă unul pozitiv sau negativ. De-a lungul timpului fanii din Peluza Cătălin Hîldan au tot încercat să-l aducă pe fostul jucător de la Middlesbrough în România, ba cu ocazia diverselor evenimente importante ale suporterilor, ba la anumite meciuri jucate împotriva FCSB-ului.

Bonetti: "Te așteptăm, Massimo Maccarone"

Cel mai așteptat meci de microbiștii români, FCSB - Dinamo, ar putea să aibă parte de un invitat special.

"La mulți ani legendarului Massimo! Ne vedem la meciul de duminică! Ar fi o mare bucurie pentru toți fanii", a scris Dario Bonetti, în mesajul video transmis pe rețelele de socializare.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Maccarone, omul care a interzis Stelei visul finalei Cupei UEFA 

În 2006, în semifinala de Cupa UEFA, Steaua - Middlesbrough, Maccarone a marcat de două ori în succesul englezilor, cu 4-2, de pe Riverside. El a marcat primul gol al acestora, la scorul de 2-0 pentru Steaua, iar, apoi, a semnat reușita calificării, pe finalul meciului.

După ce a început fotbalul la Milan, Maccarone a fost împrumutat de rossoneri la Modena, Prato și Varese, pentru ca apoi să fie cedat devinitiv la Prato.

După doi ani în care a impresionat la Empoli, în Serie B (2000-2002), el a ajuns în Premier League, la Middlesbrough, pentru care a jucat patru sezoane, între 2002 și 2007 - în stagiunea 2004-2005, el a fost împrumutat, în Serie A, la Parma și Siena.

Etichete: liga 1 , dario bonetti dinamo , fcsb , massimo maccarone
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă