Massimiliano Allegri a vorbit despre situația lui Paulo Dybala, care a intrat în ultimele 6 luni de contract

1 săptămână in urmă 13

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Massimiliano Allegri (54 de ani) a vorbit despre situația lui Dybala, care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Juventus.

Allegri îl vrea pe Dybala în continuare la Juventus

Paulo Dybala nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu șefii lui Juventus pentru prelungirea înțelegerii, iar asta l-a făcut pe Max Allegri să pună presiune pe conducătorii clubului.

Chiar dacă tehnicianul italian a încercat să fie diplomat, nu a ezitat și a dat de înțeles că Andrea Agnelli și oamenii care conduc destinele lui Juventus trebuie să acționeze pentru a nu-l pierde gratis pe Paulo Dybala.

"Muncim bine și suntem încrezători. Trebuie să rămânem calmi, dar în același timp concentrați pe obiectivele pe care le avem de îndeplinit. Evaluările contractuale și financiare sunt făcute de club, e treaba lor. Din punct de vedere valoric, pot spune că Dybala este foarte important pentru noi", a spus Allegri, conform Tuttosport.

Paulo Dybala ar putea ajunge la Paris Saint-Germain!

Presa din Franța anunță că Paris Saint-Germain este extrem de interesată de aducerea lui Dybala în vară, când va deveni jucător liber de contract. Decarul lui Juve era foarte aproape să semneze prelungirea contractului, însă ceva s-a întâmplat, discuțiile au fost sistate, iar Dybala pare decis să meargă pe drumul său.

Se pare că Paulo Dybala ar fi cerut un salariu anual de 8,5 milioane de euro, însă Juventus ar fi fost dispusă să-i ofere doar 7 milioane de euro, plus alte bonusuri. Prea puțin pentru pretențiile lui Dybala

Astfel, sunt șanse foarte mari ca Paulo Dybala să rămână liber de contract din vară. Jurnaliștii italieni anunță că sud-americanul nu își mai dorește să continue în Italia, pentru că nu ar vrea să trădeze suporterii lui Juve. Așadar, Dybala va avea de ales între, cel mai probabil, Germania, Franța, Spania și Anglia.

Paris Saint-Germain este la curent cu tot ce se întâmplă la Torino. De asemenea, Inter Milano va încerca să-i dea o mare lovitură rivalei, însă pare o mutare imposibilă. Există semnale și de la Barcelona, Bayern Munchen sau Liverpool, însă cele mai mare șanse le are Paris Saint-Germain, formație care se va despărți de mulți jucători până vara viitoare și va încerca o reformare a lotului.

Etichete: juventus , transfer , max allegri , paulo dybala

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă