Mașini second hand la comandă – lux accesibil

1 lună in urmă 407

Când te gândești la achiziționarea unei mașini second hand la comandă încearcă să treci de ideile preconcepute conform cărora o mașină rulată nu poate atinge performanțe deosebite.

Piața mașinilor second hand a evoluat simțitor în ultimii ani, astfel astăzi poți achiziționa adevărați bolizi de lux la mâna a doua, mașini extrem de bune, la un preț accesibil și în condiții de finanțare avantajoase.

Poate visezi de mic copil la o marcă de mașină anume și ți-ai imaginat că atunci când vei fi mare vei avea una adevărată în fața casei. Acest lucru poate deveni realitate mai simplu și mai ușor decât îți poți imagina.

Mașini de lux pentru orice buzunar

Piața mașinilor de lux este una semnificativă. Vorbim de bolizi care atrag atât prin designul deosebit, dar și prin performanțele tehnice de neimaginat. Cai putere, consum redus, opțiuni la care nici nu te-ai gândit și așa mai departe. Doar că în general, și prețul unor astfel de exemplare este ridicat. Prin auto-leasing.ro poți achiziționa acum simplu și rapid o mașină second hand la comandă, din gama de lux. Tot ce trebuie să faci este să îți pui toată încrederea în echipa de specialiști de aici.

Mașinile rulate sunt atent verificate înainte de a ajunge în posesia noului proprietar. Fiecare componentă este analizată și se fac ajustările necesare, dacă este cazul. Oferta este una variată și timpul de așteptare pentru o mașină pe comandă este extrem de scurt. În mai puțin de  15 zile poate ajunge la tine mașina pe care ai comandat-o.

De ce să alegi un autoturism de lux la mâna a doua

De ce să aleg un autoturism de lux la mâna a doua, este o întrebare pe care mulți o au atunci când se află în fața unei oferte bogate de vehicule. Din mai multe motive! În primul rând, prețul de achiziție pentru un autoturism de lux la mâna a doua, precum Porsche Cayenne – un model care are atât de mulți fani la noi în țară sau Gle 53 AMG,  este unul mult mai mic decât cel pentru un vehicul nou. Prețul unei mașini premium poate fi și cu 30% mai mic decât al unei mașini noi. Un alt avantaj este acela că majoritatea mașinilor la mâna a doua din gama de lux au un număr mic de kilometri la bord, ceea ce înseamnă că durata de viață și funcționare în cei mai buni parametri este mare.

Cum obții finanțare pentru un bolid de lux la mâna a doua

Prețul unei mașini de lux la mâna poate fi, așa cum este și firesc, puțin mai mare față de cel al modelelor clasice de mașini. De multe ori, prețul influențează decizia de cumpărare, însă nu ar trebui să reprezinte totuși un impediment în avea mașina pe care ți-o dorești. Tocmai de aceea, atât clienții persoane fizice cât și cei persoane juridice pot obține finanțare simplu și rapid, indiferent de mașina pe care o achiziționează. Partenerii auto-leasing.ro vin cu oferte de leasing auto și credit personalizate, astfel încât oricine își dorește să cumpere o mașină la mâna a doua să poate face acest lucru într-un timp scurt și cu cât mai puțin efort.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă