Mașini second hand la comandă - investiții inteligente

2 luni in urmă 28

Ai o mașină pe care o conduci de ceva timp și simți că nu te mai poți baza pe ea? Ești începător în ale șofatului și te gândești să experimentezi o perioadă pe o mașină rulată, înainte să îți achiziționezi una nouă? Visezi la o mașină superbă, dar bugetul pe care îl ai nu îți permite încă să transformi visul în realitate?

Acum ai posibilitatea să optezi pentru o mașina second hand la comandă indiferent care dintre motivele enumerate mai sus te determină să faci acest pas.

Evită să cazi în capcana ofertelor de pe internet care provin de la diverse persoane sau intermediari despre care nu poți avea foarte multe informații. Nu te lăsa tentat de prețul mai mic, pentru că există riscul să achiziționezi o mașină care după puțin timp să nu mai funcționeze deloc. Apelează la specialiști care se bucură de o bună reputație în domeniu și care pot oferi garanția calității produselor pe care le vând.

Avantajele achiziționării unei mașini second hand la comandă

Atunci când optezi pentru o mașină second hand la comandă te poți bucura de o serie de avantaje. Condiția este să apelezi la specialiști.

Dacă te-ai mai lovit până acum de acest domeniu de activitate, ai constatat poate că sunt mulți care încearcă să vândă mașini care nu sunt nici de departe așa cum promit vânzătorii. Însă atunci când alegi să îți cumperi mașină second hand la comandă prin intermediul unei firme cu experiență, care se bucură de recunoaștere din partea a zeci de clienți mulțumiți, nu vei regreta.

Specialiștii auto-leasing.ro îți stau la dispoziție din primul moment în care te decizi să achiziționezi un autoturism și până când acesta intră în posesia ta.

Un alt avantaj este oferta mare de mașini second hand din Germania și nu numai. Dacă în stocul de autoturisme disponibile spre vânzare nu găsești modelul dorit, acesta poate fi adus pe comandă. Într-un interval de cel mult 15 zile mașina ajunge în țară și tu vei fi foarte aproape să îți îndeplinești visele.

Înainte de achiziție, specialiștii se asigură că toate componentele mașinii să funcționeze la capacitate maximă.

Și cu siguranță unul dintre cele mai importante avantaje este acela că procesul de vânzare este unul rapid, din momentul în care clientul decide să achiziționeze o mașină și până când această intră efectiv în posesia sa.

Programe de finanțare personalizate

Bugetul poate fi de cele mai multe ori o problemă atunci când vrei să îți cumperi o mașină, indiferent că este nouă sau la mâna a doua. Odată ce te decizi să mergi pe mâna specialiștilor, fă-o până la capăt. O echipă de experți în acordarea de leasing auto îți stă la dispoziție, pentru că procesul de finanțare să se deruleze rapid și fără piedici. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, partnerii auto-leasing.ro au pregătit programe de finanțare, leasing sau credit, personalizate. Împrumuturile sunt astfel acordate încât să nu împovăreze cu nimic clientul. Înainte ca să fie încheiat contractul de finanțare, specialiștii noștri verifică în detaliu autoturismul astfel încât să ai garanția că dai banii pe un lucru care se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Citeste si:

 „Trei din patru vehicule second hand au kilometrajul întinerit”. Site-ul unde poate fi verificat „cazierul” mașinii

Constanța, proiect de 4 milioane de dolari pentru o alee a vedetelor ca la Hollywood

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă