Mascații au intrat peste trei adolescente care făceau videochat - Imagini înregistrate în direct de un client

3 săptămâni in urmă 195

Descinderi la fete care făceau videochat Descinderi la fete care făceau videochat

Poliţiştii ieşeni de la BCCO - Criminalitate Organizată au destructurat zilele trecute o grupare de proxenetism infantil. Intervenţia poliţiştilor a fost suprinsă de camera video a unui client.

VINERI, 23 APRILIE 2021, 22:15

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

În imagini se vede cum trei tinere sunt întrerupte de „mascaţi” chiar în timp ce făceau videochat, arată ziaruldeiasi.ro.

Potrivit anchetei, mai multe tinere erau obligate, în condiţii umilitoare, să practice videochat, proxenetul în acest caz fiind un tânăr de doar 21 de ani, din Iași, Alexandru Munteanu. 

Unele fete dintre cele surprinse în timpul ”acțiunii„ sunt minore. Două dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

”La data de 01.04.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 44 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – februarie 2020, inculpatul a recrutat două minore, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani, și, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, le-a constrâns să practice prostituția în folosul său, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier, pe raza municipiul Iași.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constat faptul că inculpatul se ocupa de postarea de anunțuri pe diferite site-uri de profil, în vederea atragerii de clienți, închiria diferite apartamente, în regim hotelier, şi ocazional, transporta victimele la imobilele clienților pentru a întreține raporturi sexuale contra cost.

Banii obținuți din practicarea prostituției erau însușiți în totalitate de către inculpat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă