Masca, din nou obligatorie în jurul şcolilor din Bucureşti. Noi măsuri vor fi impuse, în funcţie de evoluţia valului 4

1 lună in urmă 32

Masca o să fie din nou obligatorie în aer liber. Deocamdată, în jurul unităţilor de învăţământ. Este măsura anunţată astăzi de prefectul Capitalei, din cauza creşterii numărului de cazuri si pentru ca in jurul scolilor se produce in general aglomeratie.

Măsura ar putea intra în vigoare din 13 septembrie, atunci când elevii se întorc în bănci
La începutul săptămânii viitoare va avea loc o ședință a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență prin care se va decide obligativitatea purtării măștilor de protecție pe o rază de 50 m în jurul unităților de învățământ.
Prefectul justifica măsura spunand ca incepe scoala in format fizic si vor fi aglomerari mari în jurul unităţilor de invăţământ. Pentru a-i proteja pe elevi şi părinţi deopotrivă, e nevoie de această măsură.
De asemenea, rata de infectare a crescut în Bucureşti. Aceasta a depăsşit 1 la mia de locuitori.
Noi măsuri vor fi luate de fiecare dată când rata o să crească şi o să depăşească praguri de 2 sau 3 la mia de locuitori.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă