Marvin Hagler, unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a decedat

1 lună in urmă 2

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

"Cu tristeţe vă anunţ că soţul meu iubit, Marvelous Marvin, a murit neaşteptat la casa noastră, aici la New Hampshire", a scris soţia fostului pugilist pe Facebook.

Galerie Foto

Marvin Hagler, unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a murit

Marvin Hagler va rămâne drept unul dintre cei mai mari pugilişti din lume, după ce a oferit meciuri memorabile contra lui Sugar Ray Leonard, Thomas Hearns sau Roberto Duran. Americanul şi-a păstrat titlurile WBA, WBC şi IBF prin 12 victorii consecutive între 1980 şi 1987, informează news.ro.

Din 67 de meciuri la profesionişti, el a obţinut 62 de victorii, din care 52 prin KO. Născut la 23 mai 1954 la Newark, Marvin Nathaniel Hagler şi-a început cariera în 1973.

Este a doua mare pierdere a boxului mondial din acest an. La începutul luni februarie, Leon Spinks, care l-a învins pe Muhammad Ali în 1978, a decedat la vârsta de 67 de ani. Americanul suferea de cancer la prostată şi de alte tipuri de cancer, de cinci ani.

Născut la St. Louis, Spinks a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1976, la categoria semigrea. El avea vârsta de 24 de ani, doar 13 luni ca boxer profesionist şi şapte lupte, niciuna mai lungă de 10 runde, când a intrat în ring împotriva lui Muhammad Ali, la 15 februarie 1978, într-o gală din Las Vegas. Ali avea atunci 36 de ani şi trecuse de vârful carierei. După 15 reprize, outsiderul a fost declarat câştigător, prin decizia arbitrilor.

Etichete: marvin hagler , marvin hagler a murit
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă