Mărul discordiei dintre CFR Cluj și FC Botoșani a semnat cu Voluntari! Ardelenii, în continuare buni de plată

1 lună in urmă 29

Ulrich Meleke a fost împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari la scurt timp după ce l-a achiziționat de la FC Botoșani pentru 250.000 de euro. Moldovenii își cer insistent banii și spun că nu vor renunța la suma pe care trebuie să o primească.

Plecarea lui Marius Șumudică de la CFR Cluj a lămurit, în mare, situația lui Ulrich Meleke. Ivorianul nu a intrat în planurile noului antrenor Dan Petrescu, astfel că a plecat sub formă de împrumut la FC Voluntari, care deja l-a prezentat oficial.

Fundașul în vârstă de 22 de ani nu a apucat să joace în niciun meci oficial pentru CFR Cluj, unde va reveni vara viitoare, la finalul acestui sezon.

Ulrich Meleke, împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari!

CFR Cluj a încercat prin orice mijloace să scape de cei 250.000 de euro pe care trebuie să îi achite lui FC Botoșani în contul transferului, inclusiv propunând să îl cedeze înapoi pe fotbalist! Conducerea clubului moldovean a refuzat din start această variantă, anunțând că are nevoie de bani, nu de jucător.

Acum, Meleke a fost împrumutat la FC Voluntari, dar CFR Cluj este în continuare obligată să achite suma de transfer.

„Cluburile FC Voluntari şi CFR Cluj au ajuns la un acord în privinţa împrumutului lui Ulrich Meleke la echipa noastră pentru sezonul 2021/2022. Ulrich Meleke este un fundaş central din Coasta de Fildeş, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum în Finlanda la formaţiile Ekenas IF şi Kokkolan PV şi în Israel la Hapoel Tel-Aviv şi Hapoel Bnei Lod.

În România, Ulrich Meleke a îmbrăcat sezonul trecut tricoul formaţiei FC Botoşani ,de unde a fost transferat de către campioana României. Noul nostru jucător va purta numărul 3 pe echipamentul de joc. Bun venit Ulrich şi mult succes în tricoul FC Voluntari!”, se arată în comunicatul remis de FC Voluntari.

(Sursă foto: FC Voluntari)

The post Mărul discordiei dintre CFR Cluj și FC Botoșani a semnat cu Voluntari! Ardelenii, în continuare buni de plată appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă