Mărturisiri picante din relația Adelei Popescu cu Radu Vâlcan. Au povestit cu lux de amănunte: „O mâncam din priviri, înnebuneam când apărea”

4 săptămâni in urmă 17


Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de aproximativ unsprezece ani de zile și au împreună doi copii. Bucuria cea mare vine acum, prezentatoarea de la Pro TV a anunțat că al treilea băiețel este pe drum. E extrem de fericită alături de Radu Vâlcan. Cei doi au făcut mărturisiri picante din relația lor.


Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o poveste de dragoste cum mulți și-ar dori. S-au cunoscut pe platourile de filmare, erau foarte atrași unul de altul, dar în același timp voiau să țină relația doar pentru ei. El a recunoscut acum că s-a îndrăgostit iremediabil de Adela, chiar nu se putea odihni deoarece se gândea la ea. Iată începuturile relației lor.


"Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.", a spus Radu Vâlcan pentru viva.ro.De data aceasta, prezentatorul de la Antena 1 a dat detalii din relația lor, a amintit chiar și de una dintre cele mai frumoase amintiri, un sărut "furat". "Sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, așa a fost!", a completat el.


Adela Popescu a mărturisit că relația lor a mers ca pe roate, că la început au mers rapid într-o vacanță, iar apoi au decis să se mute împreună. Sunt fericiți acum, au o casă mare, doi băieței și al treilea pe drum.


"Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună.", a declarat prezentatoarea pentru aceeași sursă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă