Mărturisirea cutremurătoare a unui medic: „Un moment foarte greu este atunci când trebuie să anunţi un deces. Devine şi mai greu, atunci când anunţi o mamă că şi-a pierdut copilul”

1 lună in urmă 21

Duminica, 24 Octombrie 2021, ora 21:12

124 citiri

 „Un moment foarte greu este atunci când trebuie să anunţi un deces. Devine şi mai greu, atunci când anunţi o mamă că şi-a pierdut copilul”

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara a scris duminică, 24 octombrie, pe Facebook, că a fost nevoit să anunţe decesul unei femei de 46 de ani, sunând-o pe mama acesteia.

"Momentul acesta devine şi mai greu, atunci când trebuie să anunţi o mamă că şi-a pierdut copilul, iar mama să-mi spună, că acum au rămas doi copii orfani! Consider că atunci când eşti stâlpul casei şi încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil şi să te protejezi", afirmă el.

"Un moment foarte greu pentru un medic este atunci când trebuie să anunţe un deces! Aseară a trebuit să anunţ decesul unei doamne de 46 de ani, iar la numărul de contact era trecută mama! Momentul acesta devine şi mai greu, atunci când trebuie să anunţi o mamă că şi-a pierdut copilul, Iar mama să-mi spună, că acum au rămas doi copii orfani!", a afirmat Amin Zahra, într-o postare pe Facebook.

El consideră că "atunci când eşti stâlpul casei şi încă sunt persoane care depind de tine, trebuie să fii mai responsabil şi să te protejezi"

"Pentru că doar aşa având grijă de voi, puteţi şi voi la rândul vostru să aveţi grijă de alţii şi astfel, veţi putea trece peste această perioadă cât mai bine!", adaugă medicul.

Amin Zahra este medic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, dar în această perioadă lucrează la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Citeste si:

 ”Scuze celor pe care i-am dezamăgit”

Cântăreţul Ed Sheeran a anunţat, duminică seară, în social media, că a fost testat pozitiv cu coronavirus. “Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez...

Noua țintă a autorităților în ceea ce privește vaccinarea populației. Când am putea atinge imunizarea colectivă

Preşedintele Comitetului naţional de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat duminică, 24 octombrie, că ţinta autorităţilor este atingerea, până la finalul...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă