Mărturiile cutremurătoare ale familiilor decedaţilor de COVID: ”Niciun om nu merită să fie îngropat ca un câine! Nu mai are instinct!”

3 zile in urmă 24

Mărturiile cutremurătoare ale familiilor decedaţilor de COVID. Sleiţi de tristeţe, cei care nu au mai apucat să își vadă apropiații înmormântați creștinește pe ultimul drum au făcut declaraţii cutremurătoare.

O femeie care și-a pierdut tatăl în luna decembrie iar înmormântarea a fost făcută în grabă, fără ca familia să aibă vreo posibilitate să se apropie de sicriu.

„A trebuit să ne abținem, să nu atingem sicriul, evident, nu l-am văzut, nu a fost posibil. A fost dus la groapă. Mă doare încă, pentru că nu numai el, ci niciun om, nicio persoană din lumea asta nu merită să fie îngropată exact ca un câine”, a povestit Ana-Maria Grozea, fiica decedatului, la Antena 3.

Citeşte şi: Caz incredibil! Un tânăr de 18 ani declarat mort de către medici s-a trezit cu câteva ore înainte să-i fie donate organele

”Sunt 24.000 de morți ”de COVID”, care au fost înmormântați astfel. 24.000 de mii. Înmulțit cu cinci membri ai unei familii, înseamnă 100.000 de oameni. Unde sunt ăia 100.000 de oameni? Că 100.000 de oameni înconjoară tot Guvernul, toată clădirea Guvernului și s-a terminat. Sunt 100.000 de oameni care au acceptat ca rudele lor, mama, tata, copilul, fratele, sora, bunicii, să fie azvârliți ca la groapa comună. Nu este nicio diferență între un lagăr de concentrare și ceea ce se întâmplă acum, din punctul de vedere al înmormântării unui om”, a declarat Dana Budeanu.

”Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul îl are. Dacă îi pui unui câine, în ploaie, pânza aia pe gură, el dă cu laba pe gură până și-o dă jos. Pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct! Se supune la absolut orice”, a declarat și Carmen Tănase.

Citeşte şi: Tragedia de la Piatra Neamţ. Încă un pacient din salonul morţii a pierdut lupta cu viaţa. Numărul decedaţilor a ajuns la 11
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă