Mărturia lui Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuţ Lupu, unul din salvatorii fetei care s-a aruncat pe şinele metroului: „Am tras-o cât am putut de tare”

2 săptămâni in urmă 28

Unul dintre salvatorii adolescentei care a sărit pe şinele metroului este Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. Potrivit acestuia, fata „avea gol în ochi, fiind într-o stare de şoc”, informează Stirile ProTV. Adolescenta i-a rugat pe salvatori să o strângă în braţe, după ce le-a mărturisit că părinţii ei sunt la tribunal pentru divorţ.

Răzvan Lupu şi studenta Alexandra sunt cei doi îngeri păzitori ai fetei care a vrut să-şi pună capăt zilelor, fiind salvată în ultimul moment din faţa trenului.

„A văzut că metroul se apropie şi a sărit între șine. Am strigat la ea. Un alt domn a venit să mă ajute să o tragem. Mă bucur că şi ea auzind că am strigat-o, a avut timp şi a venit către noi pentru că a fost… e puţin spus la limită. Doar văzându-ne că suntem acolo şi că i-am atras atenţia şi într-un fel din punctul meu de vedere a realizat ce se întâmplă şi s-a răzgândit”, spune Alexandra

Eu coboram şi am auzit-o ţipând. Iniţial am crezut că a scăpat ceva. Am făcut doi paşi şi am văzut-o pe aia mică că se ridică în picioare. Când am văzut-o că se ridică în picioare i-am zis, dă-mi mâna. Am tras-o cât am putut de tare. Am văzut puţin în dreapta metroul cum venea. A fost pur şi simplu instinct. Nimic altceva, a fost milisecunda aia când am reuşit să o trag şi a lovit-o metroul peste picior. Orice fracţiune de secundă a contat, mă bucur că am reuşit să o ajut.

Răzvan Lupu:

Răzvan Lupu spune că salvarea fetei a fost cel mai frumos cadou pe care şi-l putea face de ziua lui, care va fi în curând. Potrivit sursei citate, adolescenta i-a rugat pe salvatori să o strângă în braţe, după ce le-a mărturisit că părinţii ei sunt la tribunal pentru divorţ.

„A şi cerut lucrul acesta, să fie alinată, am încercat să vorbesc cu ea ca şi cu o prietenă, să o întreb câţi ani are. Ea se simţea cauza tuturor celor ce se întâmplă”, a spus studenta Alexandra.

Avea gol în ochi, nu transmitea nimic, era panicată, era într-o stare de şoc. Din câte am înţeles sunt problemele din familie, uşoare traume, uşoare sechele legate de un divorţ al părinţilor.

Răzvan Lupu:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă