Mărturia actorului Toni Grecu, după incendiul de la „Matei Balș”: ”M-am prăbuşit inconştient, dar fericit. Participasem la cel mai extenuant maraton din lume”

4 săptămâni in urmă 18


Toni Grecu, 61 de ani, era internat la Spitalul Matei Balș de mai bine de două săptămâni, după ce a făcut o formă de coronavirus ce necesita supliment de oxigen. Prin intermediul unui mesaj trimis pe WhatsApp, fondatorul grupului „Divertis” a transmis, pentru Stirile PRO TV, gândurile sale după incendiul care a avut loc vineri dimineață la „Matei Balș”. Actorul a fost transferat la Spitalul Sf. Pantelimon.


„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a povestit actorul.


„În urma salvării... sistemul sanitar din România ardea”


Toni Grecu a completat: „Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”.


Toni Grecu era internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș” și a fost transferat la Spitalul Sf. Pantelimon. Soția sa a povestit pentru Libertatea că „din prima zi mi-a spus că e frig”, dar apoi, în câteva zile, a revenit cu un telefon și a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.


Ministerul Sănătății a informat astăzi, 30 ianuarie, că numărul persoanelor care au murit în urma incendiului de la „Matei Balș” se ridică la șase. Ultima persoană care a murit este un bărbat de 70 de ani.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă