Marocanul Badr Hari, făcut KO de un ultras al celor de la Legia Varșovia!

1 lună in urmă 76

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021, 18:18 / Actualizat duminica, 05 septembrie 2021 18:51

Arkadiusz Wrzosek (29 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani) în lupta de kickboxing din cadrul Galei Glory 78.

Polonezul a produs surpriza și l-a învins pe Badr Hari prin K.O., în ciuda faptului că marocanul a dominat lupta și l-a pus de 3 ori la pământ pe Wrzosek.

Wrzosek a reușit însă de nicăieri o lovitură de picior în capul marocanului, care l-a trimis la podea. Acesta nu a mai reușit să se ridice până la sfârșitul numărătorii, astfel că Arkadiusz a obținut victoria.

Arkadiusz Wrzosek, ultras al celor de la Legia Varșovia

Pe lângă faptul că este un bun luptător, polonezul este și un fan înfocat al celor de la Legia, lucru recunoscut chiar de el.

„Merg la jocurile Legiei. Este o iubire care se transmite din copilărie. Legionarii sunt frații mei, am fost peste tot în călătoriile noastre și într-adevăr este o atmosferă unică. Nu o voi ascunde, dar cea mai mare parte din ceea ce am realizat o datorez Legiei. Ea m-a modelat ca ființă umană și lupta care va urma va avea loc, în mare parte, datorită ei”, a spus acesta într-un interviu pentru sportpl.

Benny Adegbuyi, cel mai dur rival al polonezului

În același interviu, Arkadiusz Wrzosek recunoștea că Hadr Hari nu este cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit, ci românul Benny Adegbuyi, cu care s-a luptat în urmă cu 3 ani.

„Lupta cu Badr Hari este cu siguranță cea mai mare luptă din viața mea. Este un luptător legendar nu numai în istoria kickbox-ului, ci și în sporturile de luptă în general. Cu toate acestea, nu cred că este cel mai dur rival al meu. Am luptat acum trei ani cu Benjamin Adegbuyi (polonezul a pierdut la puncte), care l-a învins recent pe Hari. 

Și asta a fost cea mai grea luptă a mea. L-am înfruntat pe Adegbuyi în prima sa luptă la turneul Glory 62, pe vremea când era numărul doi în lume. M-a dominat cu avantajul condițiilor fizice” a spus polonezul pentru sursa citată.

Citește alte știri de actualitate:

Dan Petrescu a asigurat că Omrani rămâne la CFR Cluj, dar turcii îi anunță transferul: „500.000 de euro sacrificați de club”

A murit Ivan Patzaichin » Veste tragică: a încetat din viață unul dintre cei mai mari sportivi ai României

Playtech: ȘOC! Fotbalist celebru, desființat de fosta soție: ‘Bea foarte mult, și-a văzut copiii de trei ori în 8 ani’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă