Marko Momcilovic o ajută pe FCSB înaintea duelului cu Backa Topola. „Atenție la Lukic! Nu sunt o echipă wow!” Sfaturi pentru foștii săi coechipieri

2 months ago 2

Marko Momcilovic, sârbul forțat de Gigi Becali să plece de la FCSB, o ajută pe echipa antrenată de Toni Petrea înaintea meciului cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League.

Deși a plecat pe ușa din spate de la FCSB, Marko Momcilovic le dă sfaturi foștilor săi coechipieri înaintea duelului cu Backa Topola, formație pe care Rednicki Nis, actuala echipă a fundașului sârb, a învins-o cu 3-1.

FCSB, ajutată de Marko Momcilovic înaintea duelului cu Backa Topola

„Am început antrenamentele de puțin timp, pe 11 am semnat cu Radnicki Niș și pe 12 deja am jucat în meciul cu Backa Topola. Eu am intrat înainte de pauză, la scorul de 0-0, și am câștigat clar cu 3-1. Am jucat fundaș central, m-am simțit ok, nu am alergat prea mult, am jucat mai mult din plasament. Momentan, nu sunt pregătit să joc 90 de minute, dar ușor-ușor o să fiu. Despre Topola? Au dat gol în prelungiri dintr-un penalty care nu a fost, în rest nu m-au impresionat cu nimic.

Nenad Lukic e cel pe care l-am remarcat și eu. Aaa… Și pe numărul 7, muntenegreanul Tumbasevic, un tip mai în vârstă. Se vede că are multă experiență și știe să se miște în teren. Lukic este pericolul principal. E puternic, ține bine de minge, dar nu aleargă prea mult. Fizic e foarte puternic și cam el face jocul celor de la Backa Topola. La el trebuie FCSB să aibă grijă și mare atenție.

Știu unde a fost Topola anul trecut, dar acum au început prost campionatul. Toată lumea îmi spunea că e echipă foarte bună și nu mă așteptam să batem la ei. Dar ne-am impus lejer. Mie nu mi s-au părut vreo echipă wow! FCSB se va califica chiar dacă are probleme. Nu știu dacă Backa Topola a fost o echipă obosită cu noi, cu Radnicki, dar mie nu mi s-a părut prea bună echipa”, a spus Marko Momcilovic pentru Fanatik.

Vedetele Coman și Man pot profita de problemele din apărarea sârbilor

Mai mult, Marko Momcilovic este de părere că Backa Topola are probleme în defensivă, lucru de care Dennis Man, Adrian Petre și Florinel Coman pot profita. „Au probleme mari în apărare. Acolo mi s-au părut cei de la Backa Topola cei mai vulnerabili. În afară de faptul că le-am dat trei goluri, am mai avut vreo patru situații clare de gol, unu contra unu!”

 

The post Marko Momcilovic o ajută pe FCSB înaintea duelului cu Backa Topola. „Atenție la Lukic! Nu sunt o echipă wow!” Sfaturi pentru foștii săi coechipieri appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools