Marko Dugandzic, primele cuvinte după ce a semnat cu CFR Cluj: "Principalul obiectiv este să joc"

4 zile in urmă 11

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Atacantul de 27 de ani a dat prima declarație î calitate de jucător al ardelenilor.

Marko Dugandzic, primele cuvinte după ce a semnat cu CFR Cluj: "Principalul obiectiv este să joc"

"Mă bucur să fiu parte a familie CFR. Hai, CFR, sunt fericit să fiu aici. Tocmai ce am cunoscut echipa, jucătorii, staff-ul, iar până acum, totul este OK. Sunt 4 jucători care vorbesc limba mea.

De asemenea, înțeleg puțin românește, dar sunt și mulți jucători care vorbesc engleza. Toată lumea m-a primit bine. Cred că în 6 luni o să vorbesc bine românește", a spus Dugandzic, potrivit CFR TV.

Dugandzic se află la a doua experiență în România, după cea de la FC Botoșani, unde a impresionat în cele 10 luni cât a jucat pentru moldoveni: 11 goluri și două pase decisive în 20 de meciuri oficiale.

Marko Dugandzic: "CFR Cluj e ce mai mare echipă din România"

Croatul a explicat cum a primit oferta, însă își dorește neapărat să joace. La fosta sa echipă, FC Sochi, a evoluat doar în 24 de meciuri oficial și a marcat 5 goluri într-un an și jumătate.

"Totul s-a întâmplat foarte repede, eram în vacanță, în Croația, am fost sunat de CFR Cluj și ei au avut oferta cea mai concretă. Oferta a fost bună și pentru Sochi, dar și pentru mine, așa că am decis.

De fapt, de când am fost la FC Botoșani, am spus că o să revin într-o zi în România. Sunt foarte fericit aici, toată lumea știe ce fel de club este CFR. Chiar și când eram la Botoșani, CFR era cel mai mare club din România, cu nume în Europa, cu multe meciuri în Europa League, în Champions League.

E un pas mare pentru mine, pentru că vreau să câștig trofee și sper că vom câștiga cât de repede. Principalul obiectiv este să joc, pentru că am avut o perioadă grea după operația avută la Sochi, deci am ales această schimbare pentru că îmi doresc să joc.

Îmi doresc să fiu sănătos, să câștig cu echipa, iar apoi totul va veni de la sine. Competiția e mereu bună, pentru că atacanții pe care îi avem te pot împinge să faci mai mult, să te antrenezi mai bine.

Dacă nu ai competiție, poți să fii prea relaxat. Sunt deja 100% pregătit fizic, dar poate îmi lipsește ritmul de joc, sunt cu câteva zile în urma echipei, dar în timp o să fiu în formă.

De asemenea, m-am antrenat acasă câteva zile, deci totul va fi bine curând. Vreau să le transmit fanilor că suntfericit să fiu aici, sper să câștigăm campionatul și anul acesta și sper că și anii următori", a explicat Dugandzic.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Dugandzic, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
Etichete: marko dugandzic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă