Marius Tucă, veste îmbucuratoare. Când o să scăpăm de COVID-19. „Pandemia se va termina!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 20

Marius Tucă, colaboratorul ProSport LIVE, le-a dat românilor o veste îmbucurătoare în plină pandemie de COVID-19.

Celebrul jurnalist a vorbit despre pandemia de COVID-19 care a afectat țara noastră de aproape doi ani și le-a dat românilor o veste mult așteptată.

Marius Tucă a ajuns la concluzia că varianta Omicron ar putea să încheie pandemia de coronavirus.

Marius Tucă, veste îmbucurătoare în plină pandemie de COVID-19

„Eu am spus că într-un fel sau altul, probabil că Omicron este soluția, pandemia se va termina. Omicronul pare să arate asta, altfel… Israelul a ajuns la doza a patra și nu mai spui că te imunizezi, ci că faci vaccinul ca pe o injecție, ca pe o pastilă…

Ceea ce mă îngrijorează este că după Omicron să nu apară altă tulpină și să o luăm de la capăt. O să fie greu. Mă uit că în Franța sunt din ce în ce mai puțini oameni care se vaccinează cu doza 3. Sper ca Omicronul să tranforme acest coronavirus într-o răceală”, a spus Marius Tucă pentru ProSport LIVE.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5922 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, cu 96 mai multe decât în ziua precedentă. De asemenea, au fost raportate 31 de decese Până astăzi, 58,971 de oameni au murit din cauza virusului asiatic.

  • 1,83 milioane de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în România de la începutul pandemiei, dintre care 1,756.361 persoane s-au vindecat.

The post Marius Tucă, veste îmbucuratoare. Când o să scăpăm de COVID-19. „Pandemia se va termina!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă