„Marius Tucă Show”. Invitați: Valeriu Gheorghiță și Paula Seling, de la 19:00, la Aleph News

4 săptămâni in urmă 20

 Marcela Feraru, Marius Oprea și Florentin Țuca Marcela Feraru, Marius Oprea și Florentin Țuca

„Marius Tucă Show” începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt: medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei de Vaccinare și artista Paula Seling.

2021. Un an în care pandemia, vaccinarea, restricțiile au devenit cuvinte de bază ale universului nostru. Valeriu Gheorghiță vorbește diseară despre lecțiile pandemiei, despre bune și rele în relația cetățean-autorități, dar și despre strategii de urmat și proiecte de făcut pentru anul care vine. România, hai sănătate!

Primiți cu colindul? Dacă ne cântă Paula Seling, oricând! Întoarsă din Canada, Montreal – acolo unde a susținut concertul ,,Magie de Crăciun” – artista vine cu vești, cu povești și colinde de Crăciun. Așadar, la Marius Tucă Show, ziua-i mare, seara-i Sfântă!

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,În adâncul iernii am descoperit, în cele din urmă, că există în mine o vară invincibilă (Albert Camus)

The post „Marius Tucă Show”. Invitați: Valeriu Gheorghiță și Paula Seling, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă