Marius Șumudică, un nou mesaj pe Twitter: "Doar așa putem câștiga!"

3 săptămâni in urmă 12

  • La Liga: Bilbao - Real Madrid, miercuri, 22:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Leicester, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Marius Șumudică, un nou mesaj pe Twitter: "Doar așa putem câștiga!"

Șumudică a postat, miercuri, un nou mesaj mobilizator: "Împreună. Doar așa putem câștiga. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase. Apreciez efortul vostru și vă respect pe toți", a scris Șumudică, pe Twitter, alături de o poză cu toată echipa de la Malatyaspor.

Marius Șumudică, promisiune pentru fani

De asemenea, Marius Șumudică a ținut să le promită fanilor că echipa nu va retrograda la finalul acestui sezon, iar din campania viitoare, dacă va rămâne, Malatyaspor nu va mai avea emoții cu retrogradarea.

Pasionat de societăți preistorice învăluite în mister și secrete? Vezi Stonehenge, între viață și moarte pe DIGI World și DIGI Online, de la 21:55.

Eu am un respect imens pentru fanii echipei și vă promit că vom fi bine și niciodată Malatya, cu Șumudică antrenor, nu va retrograda.

Trebuie să aveți încredere, dăm tot ce avem mai bun pentru echipa noastră, orașul nostru și fanii noștri. În vară, vom fi fericiți că suntem în prima ligă și, veți vedea, dacă vom continua împreună, Malatya va avea un sezon mai bun. Toate cele bune, vă iubesc și avem nevoie de voi”, a transmis Marius Șumudică.

Yeni Malatyaspor, formație care are șapte meciuri consecutive fără victorie, este pe locul 19, penultimul, în Turcia, cu 14 puncte acumulate în 17 etape.

Etichete: marius sumudica , twitter , yeni malatyaspor , marius sumudica twitter

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă