Marius Șumudică, uimit de Deac și Camora: „Nu înțeleg cum aleargă, sunt impresionat” + Săgeți către Petrila și Costache

2 luni in urmă 47

Marius Șumudică, antrenorul campiooanei CFR Cluj, a fost mulțumit de jocul echipei sale, dar mai ales de rezultat. Gândul este la partida cu Young Boys Berna, viitorul adversar din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52. Alibec debutase la CFR Cluj etapa trecută la Clinceni, acolo unde alb-vișinii s-au impus cu 2-1. Fostul jucător al Astrei Giurgiu și FCSB bifase 20 de minute.

Marius Șumudică, uimit de Deac și Camora: „Nu înțeleg cum aleargă, sunt impresionat” + Săgeți către Petrila și Costache

Pentru CFR Cluj urmează meciul tur cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al Champions League, marți, de la ora 21:00.

„Sunt mulțumit că am câștigat, menținem linia. Am fost supărat după prima repriză, dar am schimbat sistemul și am dominat jocul.

Au avut un șut pe poartă dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arla să șomeze. Am întâlnit o echipă foarte bine, organizată.

Întâlnim o forţă şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse. 

A trebuit asă dau minute tuturor jucătorilor, să avem prospețime. Urmeză un meci imăortant cu Young Boys Berna. Sunt impresionat de Deac și Camora, care aleargă 12.000 metri pe meci, din 3 în 3 zile. Aștept mai mult de la Petrila și Costache”, a recunoscut Marius Șumudică.

The post Marius Șumudică, uimit de Deac și Camora: „Nu înțeleg cum aleargă, sunt impresionat” + Săgeți către Petrila și Costache appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă