Marius Șumudică, sunat de Mircea Lucescu după victoria lui Fenerbahce: „Mi-a zis «Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia nici eu n-am făcut”

2 luni in urmă 21

CAMPIONATE  ·  TURCIA

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk +15 FOTO

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020, 12:58 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 13:22

După ce a învins-o pe Istanbul Bașakșehir, fosta campioană, Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a câștigat și meciul cu Fenerbahce, 3-1, ceea ce l-a impresionat pe Mircea Lucescu.

Marius Șumudică a dezvăluit că după victoria cu Fener a primit un telefon de la Mircea Lucescu, fostul său antrenor, care l-a felicitat pentru rezultatele obținute în Turcia.

 „Am format o familie frumoasă, un grup frumos. Mi-am format echipa de la zero faţă de anul trecut, cu bani puţini. E o echipă nou înfiinţată. Toată Turcia vorbeşte.

Am primit acum un telefon de la Mircea Lucescu de felicitări şi mi-a zis «Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia nici eu n-am reuşit să fac! Eu am fost la o echipă mare, tu eşti la echipe mici şi te baţi cu granzii. Reuşeşti să te baţi cu granzii». Numai eu ştiu ce înseamnă Turcia. 

Noi jucăm pe în jur de 3.000 de euro, şi acasă, şi în deplasare, prime de joc. 1.500 la egal. Astăzi am fost răsplătiţi cu 50.000”, a spus Șumudică la TV Telekom Sport.

Mircea Lucescu este dublu campion în Turcia, cu Galatasaray (2002) și Beșitkaș (2003), și are în palmares și Supercupa Europeni, cucerită cu Galata în 2001.

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri despre victoria lui Marius Șumudică din Turcia:

Marius Șumudică se gândește la plecare: „Gaziantep vrea să prelungesc, dar e greu. Am două oferte incomparabil mai bune” + Câți bani a primit pentru victoria cu FenerbahceȘumudică, iubit în Turcia! Ce au făcut jucătorii lui Gaziantep cu prima de la antrenorul român: „Regele”

Detaliul intim făcut public de Oana Roman. Soțul ei n-ar fi vrut să se afle asta! „Da, normal...„

Libertatea

Playtech: Olăroiu, primele declarații despre plecarea de la Jiangsu Suning. Ce se întâmplă cu antrenorul român
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă