Marius Șumudică, sunat de Mircea Lucescu după victoria cu Fenerbahce: „Nici eu n-am reușit să fac așa ceva”

2 luni in urmă 25

CAMPIONATE  ·  TURCIA

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk +15 FOTO

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020, 12:58 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 13:32

După ce a învins-o etapa trecută pe Istanbul Bașakșehir, fosta campioană, Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a câștigat sâmbătă și meciul cu Fenerbahce, 3-1, ceea ce l-a impresionat pe Mircea Lucescu.

Marius Șumudică a dezvăluit că după victoria cu Fener a primit un telefon de la Mircea Lucescu, fostul său antrenor, care l-a felicitat pentru rezultatele obținute în Turcia.

 „Am format o familie frumoasă, un grup frumos. Mi-am format echipa de la zero faţă de anul trecut, cu bani puţini. E o echipă nou înființată. Toată Turcia vorbeşte.

Am primit acum un telefon de la Mircea Lucescu şi mi-a zis «Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia nici eu n-am reuşit să fac! Eu am fost la o echipă mare, tu eşti la echipe mici şi te baţi cu granzii. Reuşeşti să te baţi cu granzii». Numai eu ştiu ce înseamnă Turcia. 

Noi jucăm pe prime în jur de 3.000 de euro, şi acasă, şi în deplasare. Avem 1.500 la egal. Acum am fost răsplătiţi cu 50.000”, a spus Șumudică la TV Telekom Sport.

Mircea Lucescu este dublu campion în Turcia, cu Galatasaray (2002) și Beșitkaș (2003), și are în palmares și Supercupa Europeni, cucerită cu Galata în 2001.

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri despre victoria lui Marius Șumudică din Turcia:

Marius Șumudică se gândește la plecare: „Gaziantep vrea să prelungesc, dar e greu. Am două oferte incomparabil mai bune” + Câți bani a primit pentru victoria cu FenerbahceȘumudică, iubit în Turcia! Ce au făcut jucătorii lui Gaziantep cu prima de la antrenorul român: „Regele”

Detaliul intim făcut public de Oana Roman. Soțul ei n-ar fi vrut să se afle asta! „Da, normal...„

Libertatea

Playtech: Vedeta de la Antena 1 care a făcut amor pe o sticlă de suc: ”M-a păcălit”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă