Marius Șumudică și Marian Copilu, demiși de la CFR Cluj! Ce l-a nemulțumit pe Ioan Varga și cine ar putea fi noul antrenor

1 lună in urmă 56

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși. De asemenea, omul de afaceri a hotărât că varianta optimă pentru banca tehnică este revenirea lui Dan Petrescu.

De ce este în pericol postul lui Marius Șumudică de la CFR Cluj

Bogdan Mara, fost director sportiv la CFR Cluj, a transmis că Neluțu Varga a fost nemulțumit de parcursul european al echipei din această vară.

Orice este posibil, știu ambițiile patronului CFR-ului, care erau altele în acest an. Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau Europa League, nu campionatul pentru acest început de sezon.

Știu că existau nemulțumiri ale patronului cauzate de parcursul european, și e normal”, a declarat Bogdan Mara, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul oficial de la CFR Cluj și Astra a dezvăluit că nu doar eșecul din cupele europene a stat la baza demiterii lui Marius Șumudică, ci și campania de achiziții din această vară, Ioan Varga considerând că lotul este inferior celui din sezonul trecut.

Nu știu dacă va fi schimbat acum, depinde de cum simte și ce gândește patronul. Repet, existau nemulțumiri legate de parcursul european, ambițiile erau altele.

Sunt nemulțumiri și legate de această campanie de transferuri, pentru că lotul pare că a slăbit, nu s-a întărit”, a dezvăluit Bogdan Mara.

Alături de cele două aspecte, Ioan Varga a decis să-i demită pe Marius Șumudică și pe Marian Copilu când a aflat despre anumite bonusuri incluse în contractele celor din staff-ul tehnic, de care nu a știut inițial.

”Scaunul lui Marius Șumudică se clatină”

Prezent, de asemenea, în studio, Helmut Duckadam a transmis că se aștepta ca Marius Șumudică să fie demis.

Mă așteptam la asta, a fost o nepotrivire, la CFR nu i-a mai mers lui Marius Șumudică”, a recunoscut Helmut Duckadam.

Înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, CFR Cluj, formație cu parcurs perfect în campionat, mai are de disputat meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: marius sumudica , bogdan mara , helmut duckadam , antrenor cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă