Marius Șumudică și-a desemnat favorita la titlu. Problemele identificate la FCSB

3 săptămâni in urmă 1

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Antrenorul român a analizat lupta la titlu din Liga 1, care se va da între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, și în care îi vede pe ardeleni principalii favoriți.

Marius Șumudică o vede favorită la titlu pe CFR Cluj

Se bat cele trei, FCSB, CFR și Craiova. La Craiova, care are exuberanța, dorința, depinde cum va reveni Koljic. FCSB a avut jocuri foarte bune când au venit Petrea și Neubert, dar în ultimul timp s-au chinuit, au câștigat pe final, dar îi ajută că au jucători foarte buni, ca Tănase, Coman, Moruțan.

CFR-ul e o echipă mai așezată, mai experimentată, care și-a schimbat stilul de joc odată cu venirea lui Edi Iordănescu. Dacă ar fi să evaluez, aș spune că 40% șanse are CFR Cluj, iar FCSB și Craiova câte 30%”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Marius Șumudică a identificat și două motive din cauza cărora FCSB s-a ”chinuit”, după cum el însuși a spus-o: ”Are probleme la fundașii centrali, cu Miron și Cristea, plus că joacă fără vârf”.

Dintre cele trei candidate la titlu, Universitatea Craiova a jucat prima în etapa a 28-a, când s-a impus, cu 2-0, în fața UTA-ei, rezultat ce i-a permis să se apropie la patru puncte de FCSB și de CFR Cluj, care au meci direct în această rundă, programat vineri, de la 20:30, la Digi Sport 1.

Etichete: marius sumudica , fcsb cfr cluj , lupta la titlu liga 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă