Marius Șumudică se vede deja campion cu CFR Cluj și îl anunță pe Gigi Becali: „La pas vom titlul! Suntem cei mai buni!”

2 luni in urmă 23

Marius Șumudică este convins că nu poate rata titlul cu CFR Cluj! Tehnicianul consideră că echipa sa este cea mai bună.

Înaintea meciului de la Mioveni, Șumudică a subliniat că va aduce al cincilea titlu în Gruia, fiind sigur că nu va avea vreo rivală în cursa pentru câștigarea campionatului.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu trei victorii din tot atâtea meciuri.

Marius Șumudică: „Vă promit acum! Vom lua campionatul la pas!”

După ce a lămurit situația lui Alexandru Chipciu și l-a reprimit pe mijlocaș înapoi în lotul ardelenilor, Șumudică a anunțat și obiectivele echipei sale pe plan european.

De când a ajuns la CFR Cluj, Marius Șumudică a pierdut un singur meci în toate competițiile (1-2 cu Banja Luka), iar tehnicianul nu concepe să rateze calificarea în grupele Europa League, pe lângă un nou titlu de campion în România, după cel cucerit pe banca Astrei Giurgiu.

„Îi deranjează pe cei de la București, pe toți. Să iei campionatul patru ani la rând… Și îl luăm și pe al cincilea. Țineți minte ce vă spun acum! Vă promit acum! CFR ia campionatul și anul ăsta! Și-l vom lua la pas! La pas vom lua acest campionat. O să vedeți. Și dacă vom juca în Conference League, joi și vineri să se uite la televizor când vom întâlni echipe puternice și să aplaude. Că merităm să fim aplaudați. Dar cred că vom fi mai sus de Conference League.

Suntem la un club mare. Suntem cei mai buni! Da, suntem cei mai buni! Noi, în momentul de față, suntem cei mai buni! Suntem pe primul loc și suntem calificați în Champions League. Bă, oameni buni, treziți-vă! Treziți-vă și opriți-vă din fel de fel de comentarii și idei și intrigi”, a spus antrenorul grupării din Gruia, într-o conferință de presă.

The post Marius Șumudică se vede deja campion cu CFR Cluj și îl anunță pe Gigi Becali: „La pas vom titlul! Suntem cei mai buni!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă