Marius Șumudică scuză arbitrajul după meciul cu CS Mioveni: „Nu vreau să discut, nu există o cameră pe linie”

2 luni in urmă 36

CFR Cluj s-a impus la limită în fața lui CS Mioveni, 1-0, dar mai multe erori de arbitraj le-au netezit ardelenilor drumul spre acest succes.

Campioana României a trimis în teren un prim „11” format în mare parte din jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon și a suferit pentru victorie, care a venit doar în urma unei greșeli a arbitrului asistent. Acesta nu l-a semnalizat în offside pe Claudiu Petrila, care a profitat și a înscris singurul gol al meciului.

Marius Șumudică a preferat să nu atingă subiectul arbitrajului, cu toate că aceasta nu a fost singura fază discutabilă petrecută în jocul cu CS Mioveni. Argeșenii ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în minutul 75, când Garutti a fost tras de tricou și apoi trântit în suprafața de pedeapsă.

Marius Șumudică scuză arbitrajul după meciul cu CS Mioveni. Gol din offside și penalty neacordat lui CS Mioveni

Dacă decizia de a nu se semnaliza offside la golul lui Petrila poate fi trecută la faze discutabile, nu același lucru se poate spune și despre cea petrecută cu un sfert de oră înainte de fluierul de final. Garutti nu a avut nicio șansă să ajungă la minge, fiind ținut vizibil pe tot parcursul fazei de tricou (foto), și mai apoi trântit în suprafața de pedeapsă. Brazilianul i-a cerut centralului Andrei Chivulete să sancționeze faultul, dar în cele din urmă s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste.

„Nu vreau să discut acum fazele litigioase din joc. Ei acuză un ofsaid, dar nu există o cameră pe linie. Îi înțeleg pe oameni, veneau după o victorie în deplasare. La pauză am schimbat și am revenit în joc

Nu vreau să discut acuma fazele litigioase din joc, ei acuză un ofsaid, dar nu există o camera pe linie și nu pot să cred.

Nu este ușor să îți creezi spații și situații de joc. Îmi felicit jucătorii, peste 25 de minute băiatul meu face 25 de ani și îi dedic victoria. Oamenii de aici mi-au spus că n-a mai avut așa ceva CFR-ul, patru victorii în primele patru meciuri”, a declarat Marius Șumudică la finalul partidei pentru DigiSport.

Antrenorul ardelenilor s-a declarat încântat de acest rezultat, obținut în condițiile în care CFR Cluj a mizat pe mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în această primă parte a sezonului. „Am avut jucători pe care nici nu i-am dezbrăcat”, a conchis antrenorul campioanei României.

The post Marius Șumudică scuză arbitrajul după meciul cu CS Mioveni: „Nu vreau să discut, nu există o cameră pe linie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă